tafelbeeldje

Culinair uit eten met Kerst

24 - 25 - 26 december

Laat u op Kerstavond, Eerste of Tweede Kerstdag in de watten leggen. Een complete avond uit, met z’n tweetjes of met een groter gezelschap, waarbij u door ons topteam culinair verwend en verrast wordt. Wij serveren u feestelijke gerechten uit de authentieke Nederlandse keuken, op moderne en creatieve wijze bereid met verrassende (smaak)combinaties. Deze gerechten vormen samen met de speciaal geselecteerde wijnen, de feestelijke geklede bediening en de sfeervolle ambiance een uitgebalanceerd kerstarrangement. Voor een onvergetelijke belevenis!

zaterdag 24 december, Eerste & Tweede kerstdag
ontvangst vanaf 18.00 uur

Kerstmenu

Mabre van rund en gevogeltelever, Kollummerpronkboon,
olijf en pastinaak
-------------
Flan van rode biet, paddenstoelen, mosterd en Hollandaise saus
-------------
Sint Jacobschelp, zuurkool, parelgort en za'tar jus
-------------
Hert afkomstig van Gradiëntnatuurbeheer
met een 'melkschuim' van lavas, aardappel 'Lady Bleu',
schorsenerenkroket, boerenkoolquiche en kweeappelcompote
-------------
Bal van witte chocolade, mousse van grapefruit,
amandelmelk en Campari sorbet

Prijs 5-gangen menu € 68,00 p.p.