Wildpukken

Wildplukken

Eekhoorntjesbrood wordt ook wel de ‘koning onder de paddenstoelen’ genoemd en is werkelijk een van de beste eetbare paddenstoelen.

Lees meer
Recensie De Telegraaf

Recensie De Telegraaf

Lees de recensie van culinair recensent Pieter Nijdam van De Telegraaf.

Lees meer
Kunst in de herberg

Kunst in de herberg

Vanaf 10 maart culinair genieten met op de achtergrond De Stijl in kunst, van De Drachtster kunstenaar Rienk van Houten.

Lees meer
Sate en Rose

Saté en Rosé

Onder het genot van een goed glas rosé serveren wij groepen bijzonder smakelijke saté of andere gerechten bereid op de OFYR.

Lees meer
Recensie Leeuwarder Courant

Recensie Leeuwarder Courant

In oktober 2016 zijn wij bezocht door een culinair journalist van Leeuwarder Courant. Lees het artikel!

Lees meer
Kookboekenactie

Kookboekenactie

​Heeft u nog ongebruikte kookboeken in de kast? Kom bij ons eten, doneer uw kookboek en ontvang korting op het menu!

Lees meer