Recensie De Telegraaf

Recensie De Telegraaf

Lees de recensie van culinair recensent Pieter Nijdam van De Telegraaf.

Lees meer
Sate en Rose

Saté en Rosé

Onder het genot van een goed glas rosé serveren wij groepen bijzonder smakelijke saté of andere gerechten bereid op de OFYR.

Lees meer
Zomers menu

Zomers menu

Genieten van zomerse smaken zoals rood fruit en kreeft van de OFYR (kunstzinnige barbecue) in onze sfeervolle binnentuin.

Lees meer
Geslaagden Actie

Geslaagden Actie

Ben je dit jaar geslaagd voor je eindexamen? Dan trakteren De Herbergiers jou op een gratis 2e drie gangen Herbergmenu.

Lees meer
Buiten dineren

Buiten dineren

Verscholen achter De Herberg vindt u onze besloten binnentuin met terras. Heerlijk rustig en beschut. Een ideale plek om bij mooi weer buiten te genieten. Van het eerste lentezonnetje tot aan zwoele nazomeravonden. Vanzelfsprekend serveren wij op verzoek uw...

Lees meer
Kunst in de herberg

Kunst in de herberg

Vanaf 10 maart culinair genieten met op de achtergrond De Stijl in kunst, van De Drachtster kunstenaar Rienk van Houten.

Lees meer
Kookboekenactie

Kookboekenactie

​Heeft u nog ongebruikte kookboeken in de kast? Kom bij ons eten, doneer uw kookboek en ontvang korting op het menu!

Lees meer
Recensie Leeuwarder Courant

Recensie Leeuwarder Courant

In oktober 2016 zijn wij bezocht door een culinair journalist van Leeuwarder Courant. Lees het artikel!

Lees meer