Even voorstellen: De Herbergiers

Sinds 1995 runnen wij, Freddy Bult en Aukje Westerhof, De Herberg van Smallingerland. Wij koesteren de Nederlandse keuken met een vleugje nostalgie en willen dat graag met u delen. Gastvrij zijn is onze tweede natuur. Wij zorgen er voor dat u en uw gasten zich bij ons thuis voelen en een fijne avond beleven, waarin de culinaire ontdekkingstocht centraal staat.

 

Freddy Bult

Freddy is de chef in de keuken en het creatieve brein. FOOD is dan ook zijn grote passie. Hij bedenkt en ontwikkelt steeds weer nieuwe gerechten, van verleidelijke amuse tot verrassend dessert. De basis ligt steeds bij het seizoen en de streek. Het zijn authentieke Nederlandse gerechten met een moderne twist en geraffineerd gebruik van groenten en ingrediënten.

Aukje Westerhof

De taak van Maître in het à la carte restaurant is Aukje op het lijf geschreven. Aukje is ook Vinoloog en kan u uitstekend adviseren over de wijnen die wij schenken

Herbergiersblog & Nieuws

Lees ook onze blogs, daar delen wij onze tips inspiratie op het gebied van food & wijn met u. Hier leest u ook het laatste nieuws

Naar de blogs