Restaurant De Herberg van Smallingerland..

De Herberg van Smallingerland is het oudste pand van Rottevalle (1791) en is van oudsher een plek waar mensen elkaar ontmoeten, samen eten en drinken. De vele historische details in het pand dragen bij aan de unieke sfeer van ons restaurant. Kortom: een unieke locatie voor een complete avond uit, waarbij u door ons topteam culinair verwend en verrast wordt. Reserveer nu uw tafel

Authentieke Nederlandse gerechten met moderne elementen

Onze keukenbrigade staat onder leiding van Freddy Bult. Samen met de vakkundige keukenbrigade houdt hij zich bezig het bedenken en bereiden van de authentieke Nederlandse gerechten met een creatieve twist. De kenmerken van onze moderne en persoonlijke kookstijl? Puur, vers, regionaal, liefst biologisch en duurzaam. De basis ligt bij klassieke bereidingen passend bij het seizoen. Daarin combineren we op geraffineerde wijze groenten en ingrediënten. Hoewel buitenlandse invloeden merkbaar zijn, blijven we dicht bij de oorsprong. Door de open structuur van ons restaurant, maakt u gedurende de avond kennis met de mensen die al deze lekkere gerechten met passie voor u bereiden!

Vakbekwame bedieningsbrigade

Onze vakbekwame bedieningsbrigade stemt zich op u af; de bediening is warm en sfeer makend indien gewenst, onzichtbaar aanwezig wanneer gepast. Met een persoonlijke en ontspannen service wordt gestreefd naar een hoog niveau van gastvrijheid.

Eigen vinoloog

Onze eigen vinoloog Aukje Westerhof geeft u graag uitleg over onze speciaal geselecteerde wijnen in combinatie met de gekozen spijzen.

A la carte of Culinair arrangement?

Naast de à la carte menukaart kunt u ook kiezen voor een culinair arrangement: Het Herbergmenu, welke zeer regelmatig wisselt in samenstelling. Op de eerste zondag van de maand serveren wij u een heerlijk relaxed Lazy Sunday menu!

Kalender Reserveren

Menukaart

Culinair Arrangement

Lazy Sunday

Geslaagden Actie