Culinair arrangement: Het Herbergmenu

Een culinaire avond uit waarbij u optimaal culinair verwend wordt?  Laat dan onze chef voor u kiezen! Door te kiezen voor het herbergmenu geniet u zonder na te hoeven denken  en wij garanderen u de optimale beleving omdat onze chef alle smaken en ingredienten op verrassende en ultieme wijze voor u combineert. Voor het culinair arrangement laten we ons inspireren door de smaken van het jaargetijde, dé signatuur van de Herberg. Met daarbij natuurlijk wel enkele keuze mogelijkheden, zoals het aantal gangen, want wij houden graag rekening met uw eetwensen!

Voor de liefhebbers serveren wij de hele maand juli als SPECIAL een halve kreeft als hoofdgerecht in het Herbergmenu. 

Kiest u liever zelf wat u wilt eten? Bekijk dan het a la carte menu?


Culinair arrangement / Herbergmenu

  • Vooraf
    • Gemarineerd kalfsvlees, rauwe tonijn, toast van zuurdesem, Granny Smith en citroenmayonaise
  • Tussen
    • Gazpacho met ingelegde meloen, avocado en schuim van anijs
  • Tussen
    • Tamme eend, Wichtercrémeux, peultjes en mousseline van geroosterde bospeen 
  • Hoofd
    • Runderlende, ossenstaart, coolwrap, mais, groene asperge en jus van Za'tar
      of
    • Halve kreeft van de OFYR, kreeftenbulgur, suikersla, venkel, paksoy en kruidensaus
  • Kazen
    • Vol, oud & zoets  
  • Dessert
    • Bavarois van zwarte kersen, waterkers, witte chocolade, macadamia en caramelsorbet

De prijs van het Herbergmenu:

  • Drie gangen € 38,00 p.p.
  • Vier gangen € 48,00 p.p.
  • Vijf gangen € 58,00 p.p.
  • Zes gangen € 68,00 p.p.

Kalender Reserveren