Herbergmenu

Een culinaire avond uit waarbij u optimaal culinair verwend wordt?  Laat dan onze chef voor u kiezen! Door te kiezen voor het herbergmenu geniet u zonder na te hoeven denken  en wij garanderen u de optimale beleving omdat onze chef alle smaken en ingredienten op verrassende en ultieme wijze voor u combineert. Voor het culinair arrangement laten we ons inspireren door de smaken van het jaargetijde, dé signatuur van de Herberg. Met daarbij natuurlijk wel enkele keuze mogelijkheden, zoals het aantal gangen, want wij houden graag rekening met uw eetwensen!

Kiest u liever zelf wat u wilt eten? Bekijk dan het a la carte menu?

Culinair arrangement / Herbergmenu

Vooraf

Runderossenworst met rookvlees, gemarineerde artisjok, gefrituurde eidooier en groene asperge

Tussen

​Flan van eekhoorntjesbrood, honing, zwarte peper en Wichters

Tussen

Gebakken kabeljauw, citroenaardappel, venkelatjar, gebrande mosterd en een klassieke vissaus 

Hoofd

Op karkas gegaarde wilde eendfilet, mousseline van gember-pompoen, andijvie met ‘carré’van appel met een vleugje salie

Kazen

Vol, oud & zoets  

Dessert

Parfait van kruidnagel, grapefruit, kruidkoek en een lobbige yoghurtroom  

De prijs van het Herbergmenu:

  • Drie gangen € 38,00 p.p.
  • Vier gangen € 48,00 p.p.
  • Vijf gangen € 58,00 p.p.
  • Zes gangen € 68,00 p.p.

Kalender Reserveren