Culinair arrangement: Het Herbergmenu

Met veel enthousiasme stellen wij een menu samen met smaken van het jaargetijde. Net zoals het jaargetijden wisseld het Herbergmenu regelmatig. Het Herbergmenu is onze signature van de nieuwste inspiraties. Met daarbij natuurlijk wel enkele keuze mogelijkheden, zoals het aantal gangen, want wij houden graag rekening met uw eetwensen!
Zodat u optimaal kunt genieten van beleving ‘zonder na te denken’.                       

Vooraf
Bavarois van makreel en ingelegde makreel, zeekraal, lamsoren met structuren van citroen
Tussen
Gebakken suikersla en tomaten etuvé gecombineerd met gekonfijte aardappelen, cahtharellen, overgoten met heldere tomatenbouillonSuikersla & tomaat
Tussen
Gelakte en licht gerookte Sneekermeer paling, sap van komkommer, couscoussalade, gelei van verjus en krokante yoghurt
Hoofd
Lamsvlees uit De Wâlden, bereidingen van koolrabi, cantharellen, ‘saté’ mousselline, paksoy en gerookte amandelen
Kazen
Vol, oud & zoets  
Dessert
Bavarois van aardbei met gemarineerde aardbeien, eiwitschuimpjes, physalisjam en sorbetijs van vlierbloesem

De prijs van het Herbergmenu:

  • Drie gangen € 38,00 p.p.
  • Vier gangen € 48,00 p.p.
  • Vijf gangen € 58,00 p.p.
  • Zes gangen € 68,00 p.p.

Kalender Reserveren

Op zondag 18 juni zijn wij speciaal open voor alle vaders