Bedstede / diner

Welkom

In de provincie Friesland en het hart van Rottevalle, vindt u de monumentale Herberg van Smallingerland. De Herberg stamt uit 1791 en is sindsdien een belangrijke sfeerbepaler in het idyllische Friese dorp.

De Herberg van Smallingerland wordt sinds 1995 gerund door Freddy Bult en Aukje Westerhof. Hun warme gevoel voor gastvrijheid in combinatie met de uitstekende keuken, zorgen voor een fijne avond uit. Geheel in stijl van de Herberg natuurlijk is de eigentijdse Nederlandse keuken met een vleugje nostalgie. Wij koesteren de Nederlandse keuken die ons land voorbrengt en willen dat graag met iedereen delen. De Basis ligt bij het seizoen Authentieke Nederlandse gerechten met geraffineerd gebruik van groenten en ingrediënten.

Met z’n tweetjes dineren en of overnachten, vergaderen met een groot gezelschap, voor elke gelegenheid is De Herberg van Smallingerland de perfecte locatie.
Wij bieden onze culinaire verrassingen graag aan voor een aantrekkelijke prijs. Daarom introduceren wij de Herberg Privilege Pas.

U kunt hier klikken om u aan te melden voor de HerbergprivilgePas of voor onze nieuwsbrief
Of kijkt u eens op twitter

U bent welkom!

Uw Herbergiers
Freddy Bult en Aukje Westerhof