Aanbieding: Culinair arrangement met overnachting

30% korting: van € 250,00 voor € 179,00 met twee personen

‘Teades Plak' arrangement LC2018 aanbieding

De tijd van lange avonden - buiten koud maar binnen heerlijk warm en gezellig - staat weer voor de deur. Uitermate geschikt om samen lekker te cocoonen. Kom dineren en overnachten bij De Herberg van Smallingerland. Eerst een culinaire belevenis in het toprestaurant en daarna overnachten in ons luxe gastenverblijf.  Dit maakt uw avond samen uit nog specialer… Want dan stapt u na al dat heerlijke eten samen in de grote whirlpool met massagejets in plaats van in de koude auto naar huis!  Wat is het heerlijk om tijd door te brengen met degene waar je van houdt en samen te genieten van de goede dingen in het leven… 

Culinair verwend worden

Treedt binnen in ons monumentale pand en laat u in de watten leggen. Een complete avond uit met z’n tweetjes, waarbij u door ons topteam culinair verwend en verrast wordt. WIj serveren u een 6-gangendiner van nostalgische gerechten van Friese bodem, op moderne en creatieve wijze bereid met verrassende (smaak)combinaties. Onze gastheren- en dames staan klaar om uw bijzondere ervaring compleet te maken. Het restaurant is bekroond met maar liefst 14 GaultMillau punten. Lees meer over het restaurant.
 

Luxe overnachten

Het luxe gastenverblijf 'Teades Plak' was vroeger een schutstal en bood bij slecht weer onderkomen aan loslopend vee. Tegenwoordig zult u zich in de woonkamer, met zithoek bij de sfeerkachel en lange robuuste eettafel, snel thuis voelen. U overnacht in een romantische slaapkamer en er is een ruime badkamer met whirlpool, uitgerust met massage jets.

Omgeving

De monumentale Herberg van Smallingerland ligt in Rottevalle, een pittoresk dorp vlakbij Drachten en 20 minuten van Leeuwarden. Een verblijf bij De Herberg is dan ook uitstekend te combineren met een bezoek aan een van de vele activiteiten die georganiseerd worden in het kader van de Culturele Hoofdstad Europa, Leeuwarden Fryslân.

Wat u krijgt:

  • Gastronomisch 6-gangen diner in het restaurant
  • Één overnachting in het luxe gastenverblijf ‘Teades Plak’
  • Het ontbijt is op basis van zelfredzaamheid (maar wel door ons voorbereid)

Prijs: € 250,00 € 179,00 voor twee personen (30% korting)

Geldigheid

Geldig van 24-9-2018 tot 01-12-2018 op alle dagen van de week.

Reserveren

Wilt u een culinair arrangement met overnachting reserveren?
Gebruik onderstaand formulier om een reserveringsaanvraag te versturen of neem contact met ons op o.v.v. arrangement LC2018.
Naar aanleiding van uw aanvraag  nemen wij binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • * velden zijn verplicht.