Wij blijven voor u koken!

Creatieve oplossingen bedenken om jou en je familie thuis te laten genieten van smaken uit De Herberg keuken... Dat lukte ons met onze take@ways de afgelopen periode heel goed! Zo viel ons Herberg@Home menu buitengewoon in de smaak bij de redactie van Hete Soep van de Leeuwarder Courant! We blijven dan ook voorlopig lekker doorgaan met de bereiding van menu's en boxen voor bij je thuis.

Vanuit passie creëeren we de mooiste en lekkerste gerechten

We blijven in de smaak vallen, bij velen. We zijn blij met alle berichten, en ook erg blij met het prachtige artikel in de Leeuwarder Courant. Hieruit blijkt dat onze kookkunst breed gedragen wordt en zelfs de Friese pers onder de indruk is. We pronken graag even met deze mooie recensie.

Onze chef Kees Meinderts brengt iedereen met zijn gerechten in vervoering. Zo laat hij ook jou graag thuis kennismaken met zijn kookkunsten. Zijn vernieuwde (thuis)menu klinkt als een klok. Wij presenteren dan ook met trots het gastronomisch 4 gangen Herberg@Home menu, voor de fijnproevers!

Tijdens de eerste lockdown introduceerden we onze borrelbox. De box ondergaat steeds verrassende nieuwe samenstellingen. Voor de aankomende lange weekend is er opnieuw een metamorfose! We combineren fijne smaken in de heerlijke culinaire gerechten in een Streetfood borrelbox. Bestel deze verrassende box en geniet als vanouds van al het heerlijks van De Herberg. Dit wordt ongedwongen genieten, zonder veel drukte en moeilijk nadenken tijdens op deze speciale vrije dagen.

Mogen wij jou thuis verrassen?