Wij blijven voor u koken!

Ben je ook zo'n beetje Corona-moe? We roeien al 1 jaar(!) tegen de stroom van de COVID-19-gevolgen in. De maatregelen staan een restaurantbezoek bij De Herberg nog niet toe. Maar, wij blijven met liefde en grote passie voor je koken! Zo geniet je thuis van de wel vertrouwde Herberg-keuken en zijn culinaire gerechten.

Vanuit passie creëeren we de mooiste en lekkerste gerechten

We blijven in de smaak vallen, bij velen. We waren erg blij met het prachtige artikel in de Leeuwarder Courant. Hieruit blijkt dat onze kookkunst breed gedragen wordt en zelfs de Friese pers onder de indruk is. We pronken graag even met deze mooie recensie.

Onze chef Kees Meinderts brengt iedereen met zijn gerechten in vervoering. Zo laat hij ook jou graag thuis kennismaken met zijn kookkunsten. Zijn vernieuwde (thuis)menu klinkt als een klok. Wij presenteren dan ook met trots het gastronomisch 4 gangen Herberg@Home menu, voor de fijnproevers!

Tijdens de eerste lockdown introduceerden we onze borrelbox. De box ondergaat steeds verrassende nieuwe samenstellingen. Voor de aankomende weekend is er opnieuw een metamorfose!  Op 5 mei Bevrijdingsdag presenteren wij een heerlijke box met zeven koude gastronomische fingerfood-hapjes in de vorm van vier de bewegingsvrijheid met de Picknickbox. Natuurlijk laat de box zich ook lekker meenemen naar het park, om te genieten van een ultieme picknick. Het is jou hierbij lekker gemakkelijk gemaakt. Wij bereiden namelijk alles geheel voor. Het enige wat jij hoeft te doen is... het op tafel te zetten. Zo geniet je heel relaxed van een fijne ongedwongen UIT-beleving in jouw eigen huis of tuin.

Mogen wij jou thuis verrassen?