Webshop

U kunt in onze webshop speciale dinerbonnen en extra aantrekkelijk geprijsde arrangementen direct online bestellen en afrekenen. Leuk om cadeau te geven, maar ook leuk om zelf van te genieten!  Passend bij de gelegenheid kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een cadeaubon van een bepaald bedrag, een speciale aanbiedingsactie, een geheel verzorgd culinair diner of het speciale “Teades Plak’ arrangement met overnachting.

Asperge wijn & spijs arrangement - vrijdag 18 mei

Beleef de ontdekkingstocht van de verfijnde smaak asperge “het witte goud” en geniet van het  all-inclusive asperge arrangement  van € 75,00 per persoon voor € 65,00 per persoon. Of laat u uitgebreid in de watten leggen met een all-inclusive verwenarrangement voor een 'fixt' prijs van € 98,00 per persoon.

Hoe werkt het?

U kunt de cadeaubonnen en arrangementen hieronder direct online bestellen en afrekenen. Via de + selecteert u het aantal personen. U ontvangt direct na het volledig afronden van de bestelling een PDF. Deze PDF met de unieke code kunt u uitprinten en als cadeau geven of digitaal aan ons tonen via uw telefoon. Hiermee is alles vooraf geregeld als verrassing, zodat iedereen ongedwongen kan genieten van gastronomische gastvrijheid.

Direct bestellen:

Voorjaar aanbieding

All-inclusieve zes gangen menu aanbieding

Teades Plak arrangement