Bistronomie

Voor gezelschappen vanaf 20 personen serveren we ietwat toegankelijkere gerechten. Deze speciale menu's zijn bereikbaar voor iedereen en aanzienlijk minder complex, maar wel steeds van absolute topkwaliteit en gastronomisch. Zeer geschikt voor een bijzonder uitstapje met relaties, collega’s, vrienden, familie of businessclub! 'Voor elk wat wils', is daarbij het motto. Zo voelt iedereen zich thuis.

Hieronder een aantal mogelijke groepsarrangementen en suggesties bedoeld voor gezelschappen vanaf 20 personen. Afhankelijk van uw wensen, doelstellingen én budget is een programma op maat natuurlijk ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.


Walking Dinner

Een walking dinner is een meer informele en dynamische manier om uw gasten te ontvangen. We combineren de voordelen van een borrel met die van een culinair diner. Niet statisch aan tafel, maar informeel met statafels en functionele, loungeachtige zitjes. Om optimaal te kunnen netwerken of bij te praten. Terwijl uw gasten rondlopen en met elkaar in gesprek zijn, serveren wij heerlijke gerechten die handzaam zijn.

Voorbeeld van de gerechten:

  • Tartaar van beekforel met ingemaakte rettich, komkommer, rode ui en crème van dille
  • Gemarineerde staartstuk met diverse bereidingen van mais en pastinaak
  • Schuimige pompoen soep met chorizo
  • Gestoomd broodje met ‘Pulled Paddo Pangang’
  • Kroketje van aardpeer, oude kaas en Wadgarnalen
  • Flammkuche‚ met ambachtelijk zolderspek, kaas en gerookte amandel
  • Rijstepap met gepocheerde ananas, passievrucht en kokos karamel

Per gerecht € 8,50 (minimaal 5 gerechten)

Bistronomie menu's 

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden onderstaand twee menu's. Betreffend menu’s zijn voorbeelden. Aangezien wij werken met ingrediënten uit het seizoen is het lastig om de samenstelling van het menu op de website actueel te houden. Vanzelfsprekend houden wij graag rekening met uw individuele eet/dieetwensen.

Vraag vrijblijvend een menuvoorstel met offerte aan of neem contact met ons op.

3 gangen menu à € 39,00 per persoon

  • Ambachtelijke boerenpaté met pically groenten en lavas 
  • Parelhoenfilet, gemarineerde champignons, witlof, groene asperge en Zat’ar roomsaus
  • Panna cotta van vers getapte Jerseymelk met stukjes chocolade, structuren van rood fruit, framboos-vogelkers sorbet 

4 gangen menu à € 49,00 per persoon

  • Beekforel met ingemaakte rettich, komkommer, rode ui en crème van dille
  • Op de huid gebakken zeebaars met structuren van selderij en een Hollandaise met gefermenteerde ossenstaart 
  • Gebraden runderlende met pomme dauphine, spitskool, gevulde sjalotten, gebakken konings boleet en krachtige madeira jus
  • Gepocheerde peer met diverse bereidingen van amandel, anijs, kaneel en koffie

Vraag vrijblijvend een offerte aan