Culinair Arrangement

De authentieke Herberg leent zich perfect voor een romantisch diner voor twee, of een gezellig intiem samenkomen met vrienden of familie. De Herberg van Smallingerland in Rottevalle is van oorsprong een plek waar mensen plezier met elkaar beleven en herinneringen maken. Geniet van heerlijke gerechten, vol liefde bereid met producten en ingrediënten uit het seizoen. We selecteren de beste ingrediënten bij onze lokale leveranciers, in onze eigen moestuin en waar mogelijk rechtstreeks uit de Friese natuur. 

Wij werken uitsluitend met een gebalanceerd verrassingsmenu, het Herbergmenu, dé signatuur van De Herberg. Waarbij u uiteraard het aantal gangen en uw persoonlijke voorkeuren aan kunt geven. Ons keukenteam brengt hierin vol passie de smaakcombinaties met elkaar in balans. Zo maakt u een culinaire reis door het beste wat de natuur en de keuken te bieden heeft. Alles in harmonie en op elkaar afgestemd.

Ons culinaire arrangement wisselt, afhankelijk van jaargetijde en is altijd geïnspireerd door de smaken die het seizoen te bieden heeft. Met het Herbergmenu geniet u zonder na te denken van al het goede dat de natuur en de omgeving te bieden heeft.

Kalender Reserveren

Wij serveren de komende periode uitsluitend een Herbergmenu vanaf 4 gangen.

  • 4-gangen € 54,00 p.p.
  • 5-gangen € 64,00 p.p.
  • 6-gangen € 74,00 p.p.

Voor specifieke voorkeuren, bijvoorbeeld vegetarisch, kunnen wij het menu aanpassen. Mocht u een allergie hebben, dan is dat lastig voor u, maar voor ons geen enkel probleem. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom bespreken wij aan tafel met u wat wij serveren. U geeft aan hoeveel gangen u wilt, waar u wel óf niet van houdt en of u een dieet volgt, dan zorgen wij voor een culinaire verrassing. Kortom wij houden het graag persoonlijk. Wij vinden het het allerbelangrijkste dat u geniet.

Wijnen en meer       

Passie en liefde voor koken met daarbij mooi aansluitende dranken is waar het allemaal om draait bij De Herberg van Smallingerland. Bij de gerechten kunnen wij bijpassende wijnen serveren. Maar wist u dat we ook een mooie selectie non-alcoholische dranken schenken, zoals ‘wijnen' zonder alcohol, gefermenteerde groenten- en fruitsappen geïnfuseerd met diverse kruiden en specerijen. De bijzondere sappen geven net als wijn lekkere complexe smaken en zijn daarom goed te combineren met onze gerechten. Wij adviseren u graag!

Zin in een culinaire avond uit, waarbij u optimaal culinair verwend wordt?  

Kalender Reserveren