Receptie / Borrel

Uw borrel of receptie bij De Herberg

Onze monumentale herberg vormt het hele jaar door een sfeervol decor voor uw borrel, productpresentatie of receptie. Op dit eeuwenoude ontmoetingspunt, te midden van de sfeer van weleer, ontvangt u uw gasten en zorgen wij dat uw gezelschap culinair in de watten wordt gelegd!

Wij maken van uw receptie of borrel graag iets bijzonders. Door de speelse indeling van de zaal en het gebruik van statafels is er dynamiek en een informele sfeer. Functionele zitjes zijn dankbare rustpunten. Uw gasten voelen zich snel op hun gemak en gaan - onder het genot van een drankje en de verrassende, culinaire hapjes - gemakkelijk met elkaar in gesprek.

Uw receptie kan desgewenst ook uitstekend gecombineerd worden met bijvoorbeeld een vaartocht, een private diner of onvergetelijk feest. In overleg stellen wij graag een aantrekkelijk programma voor u samen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Kerstborrel / Nieuwjaarsborrel

De tijd van de borrels komt er weer aan! De Herberg van Smallingerland is ook dé locatie voor al uw feestelijke Kerst- en Nieuwjaars bijeenkomsten. De maanden december en januari lenen zich er uitstekend voor om het oude jaar te reflecteren en plannen te maken voor het nieuwe jaar. Het koesteren van bijvoorbeeld collega's, klanten en medewerkers maken daar een belangrijk onderdeel van uit. Wij bieden u diverse arrangementen voor gezelschappen van 8 tot 125 personen, van informele kerstborrel tot een uitgebreid nieuwjaarsbuffet. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.