Zacht gegaarde rundersukade met een crunch van amandel, knoflook en rozemarijn, daarbij gepofte ui met Soubise, aardappelgnocci's en pompoen.

Smaken van De Herberg bij je thuis

In uw eigen omgeving of op uw bedrijf genieten van de kookkunsten van De Herberg van Smallingerland. Wij verzorgen bijvoorbeeld uw (zaken)lunch, koude- of warme buffet of barbecue op locatie.

Wij nemen u graag al het werk uit handen. Zo zorgen wij bijvoorbeeld dat alles klaar staat voordat uw gasten arriveren. Tijdens uw feest of bijeenkomst bieden wij in principe de identieke service aan, zoals u dat ook in De Herberg van ons gewent bent. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat bij ons vertrek alles weer schoon en netjes is. Informeer eens naar de mogelijkheden, wij vertellen u er graag meer over.

Thuis uit eten met de smaken van De Herberg
Creatieve oplossingen bedenken om jou en je familie thuis te laten genieten van smaken uit De Herberg keuken, dat is ons in de afgelopen periode, tijdens onze verplichte sluiting, met onze take@ways heel goed gelukt! Zo viel ons Herberg@Home menu buitengewoon in de smaak bij de redactie van Hete Soep van de Leeuwarder Courant! Op aanvraag is het van 4 gangen Herberg@Home menu voor bij je thuis nog verkrijgbaar.  Wilt je toch de samenstellng van het menu en de mogelijkheden weten! Bel ons (0512 34 20 64), of vul het formulier in.

Prijsindicatie:
Herberg@Home 4-gangen menu voor € 42,00 per persoon. 
Bijpassende rode of witte fles wijn € 14,75 per fles.

  • * velden zijn verplicht.