Smaken van De Herberg bij je thuis


In uw eigen omgeving of op uw bedrijf genieten van de kookkunsten van De Herberg van Smallingerland. Wij verzorgen bijvoorbeeld uw (zaken)lunch, koude- of warme buffet of barbecue op locatie.

Wij nemen u graag al het werk uit handen. Zo zorgen wij bijvoorbeeld dat alles klaar staat, voordat uw gasten arriveren. Tijdens uw feest of bijeenkomst bieden wij in principe dezelfde service aan die u in De Herberg van ons gewend bent. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat bij ons vertrek alles weer schoon en netjes is. Informeer eens naar de mogelijkheden, wij vertellen u er graag meer over.

Met het Herberg@home menu of Herberg@Kerst home menu geniet u - zonder de drukte van voorbereiding en zelf koken - van al het goede. U weet het vast, een heerlijk menu op tafel zetten vereist liefdevolle inzet en vakmanschap. Wij maken het u eenvoudig. Bij dit menu voeren wij de ingewikkelde kookaspecten voor al uit. Het enige wat u hoeft te doen: mooi op het bord dresseren en opwarmen of bakken. Natuurlijk ontvangt u een goede en eenvoudig uit te voeren handleiding.

Mogen wij u thuis verrassen?