Bestel alvast voor de Kerstdagen

Geniet met elkaar van onbezorgde feestdagen en laat ons voor u koken

Kerstgevoel bij uw thuis!

Wat een jaar beleven we met elkaar. We weten inmiddels dat alles anders is en dus ook het vieren van Kerst om een andere aanpak vraagt. Om die reden leggen wij onze focus volledig een kerstviering thuis. Mochten de maatregelen versoepelen, dan versieren we het restaurant buitengewoon feestelijk, tonen onze flexibiliteit en ontvangen u graag hier in de Herberg.

We verrassen u met mooie, pure en verse producten. Geheel zoals u van ons gewend bent, maar dan helemaal in kerststijl! Met het Herberg Kerst@Home menu geniet u, zonder de drukte van voorbereiding en zelf koken, van al het goede dat deze speciale dagen te bieden heeft. Een heerlijk menu op tafel zetten vereist immers veel inzet en vakmanschap. Bij dit menu voeren wij de ingewikkelde kookaspecten allemaal voor u uit. Het enige dat u hoeft te doen: mooi op het bord dresseren en opwarmen of bakken. Natuurlijk ontvangt u een goede en eenvoudig uit te voeren handleiding.

Samenstelling Herberg Kerst@Home menu:

 • Vooraf
  Ballontine van kalkoen en gevogeltelevers met ingelegde seizoensgroenten
 • Soep
  Roomsoep van langoustine met daarin schaal- en schelpdieren
 • Tussengerecht
  Tartelette met structuren van pompoen, zoet-zure tomaat en zachte kaas
 • Hoofdgerecht
  Hertenbiefstuk of tournedos met een aardappeltaartje, knolselderij en andere groenten en specerijenjus
 • Dessert
  Blanc Manger, een roompudding met daarin amandelspijs, bessensaus, gedroogde peertjes en chocoladerozijnen

Prijs voor een 4 gangen menu is € 49,50 met daarbij de keuze uit soep óf tussengerecht. Voor het volledige 5 gangen menu betaalt u € 58,50.

Maak met ons feestelijke Herberg Kerst@Home menu van uw kerstdagen een culinaire onthaal. Zo geniet u samen thuis van al het heerlijks van De Herberg. Bestel dit buitengewone kerstmenu en geniet van de goede aspecten die horen bij het kerstgevoel.

U wilt het kerst diner ondersteunen met een heerlijke wijn? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Natuurlijk zorgen wij graag voor de wijn die het beste combineert met het menu. Voor € 39,00 doen wij er een twee heerlijke flessen bijpassende wijn bij (namelijk één wit en één rood).

Bestellen >> afhalen of eventueel bezorgen

 • Bestellen: tot en met dinsdag 22 december.
 • Afhalen: donderdag 24 decemer t/m zondag 27 december, tussen 14.00 - 16.00 uur.
 • Bezorging: uitsluitend donderdag 24 december. Vanaf 16.00 uur rijden wij de bezorgroute, derhalve is er geen aflevertijd af te spreken. Kosten van bezorging € 3,00.
 • Het menu is, mits gekoeld, 3 dagen houdbaar.  

De richtlijnen van het RIVM worden voortdurend gehanteerd. U geniet dus op een vertrouwde en veilige manier!

 • * velden zijn verplicht.