Reserveer alvast voor de Kerstdagen

Wij garanderen een optimale smakelijke beleving.

Kerst

Zilverwitte sneeuw glinstert in het avondlicht vijf gangen te gaan

We leggen uw kerstavond, Eerste of Tweede Kerstdag in de watten. Dat doen we in de setting van een complete avond uit. Sfeervol met z’n tweetjes of met een groter gezelschap, ons topteam verwend en verrast u met culinair raffinement. Wij serveren feestelijke gerechten uit de authentieke Nederlandse keuken. Elk gerecht op moderne en creatieve wijze bereid. Deze gerechten vormen samen met de speciaal geselecteerde wijnen, onze feestelijk geklede bediening en de sfeervolle Herberg-ambiance een uitgebalanceerd kerstarrangement. Voor een onvergetelijke belevenis!

Wij garanderen de optimale beleving, zonder dat u voor moeilijke menukeuzes komt te staan. De door ons samengestelde sublieme combinatie van smaken en ingrediënten verrassen op ultieme wijze. Hierbij inspireren de smaken van het huidige jaargetijde: dé signatuur van de Herberg. Wij koesteren de Nederlandse keuken. Werken dan ook bij voorkeur met producten uit de directe omgeving en die laten wij u graag beleven. Het menu staat volledig in het teken van ingrediënten die passen bij de verwachtingen van Kerst.

Zogezegd, onze basis komt van Nederlandse bodem, gebruikmakend van het seizoen. Met geraffineerd gebruik van groenten en andere ingrediënten. Alhoewel buitenlandse invloeden merkbaar zijn, blijven wij dicht bij de oorsprong! Kenmerken van onze moderne en persoonlijke kookstijl: puur, vers, liefst biologisch en duurzaam. 

Herberg kerstmenu 

Vooraf
Rauw gemarineerde coquilles met boerenkool, avocado, raapjes, zolderspek en Savora mosterd

Tussen
Gepofte knolselderij pakketjes met knoflook, gerookte knolbouillon en Belper Knolle kaas

Tussen
Griet met ravioli van krab en geglaceerde schorseneer

Hoofd
Gebraden reerug met rodekool, appel, kweepeer en jus van gerookte jeneverbessen

Dessert
Banaan, chocolade, kastanje, mandarijn en vijf spice speculaas 

Wij werken met ingrediënten uit het seizoen en maken gebruik van onze nieuwste inspiraties, daarom kan het menu op enkele datails nog iets wijzigen. 

De prijs: € 79,00 per persoon

Wij hopen u te mogen ontvangen in onze Herberg restaurant in één van deze dagen.
U kunt wel alvast reserveren, na ontvangst van uw aanbetaling is uw reservering definitief bij ons.