Reserveer alvast voor de Kerstdagen

Geniet met elkaar van onbezorgde feestdagen en laat ons voor u koken

Kerstgevoel bij u thuis!

Het in 2020 door ons ontwikkelde kerstmenu voor bij u thuis - we mochten u vanwege de coronamaatregelen even niet als gast in ons restaurant ontvangen - werd juichend ontvangen. We ontvingen heel veel complimenten en reacties dat eenieder dat geweldig vond. Om die reden stellen wij ook dit jaar een Kerst-thuismenu samen. Zo maakt u het uzelf en uw liefsten thuis, heel eenvoudig, met een culinair kerstmenu naar de zin. 

We verrassen met mooie, pure en verse producten. Zoals u van ons gewend bent, maar dan helemaal in kerststijl! Met het Herberg Kerst@Home menu geniet u, zonder de drukte van voorbereiding – drukke kerstinkopen et cetera - en zelf koken, van al het goede dat deze speciale tijd te bieden heeft.

Een heerlijk en culinair hoogstaand menu op tafel zetten vereist liefdevolle inzet en vakmanschap. Bij dit menu voeren wij de ingewikkelde kookaspecten allemaal voor u uit. Het enige dat u hoeft te doen is de gerechten mooi op het bord dresseren en opwarmen of bakken. Natuurlijk ontvangt u van ons een duidelijk en eenvoudig uit te voeren handleiding.

Samenstelling van het Kerst@Home menu

Vooraf
Gerookte zeebaars met Wadden-garnalen en structuren paddenstoelen

Soep
Roomsoep van aardpeer met gerookte paling

Tussengerecht
Tarte tatin van rode biet, appel, Aceto Balsamico, gerookte amandel en Vacherin Mont d’Or kaas

Hoofdgerecht
Hertenkalf met broodpudding van gerookte zolderspek, rode Frieslander, kweepeer, hazelnoot met gegratineerde kervelwortel en gevulde sjalot

Dessert
Roomrijst met kokos-karamel met passievrucht en gepocheerde ananas.
 

Prijs voor een 4-gangenmenu: € 49,50 met daarbij de keuze uit soep óf tussengerecht.
Prijs voor het volledige 5-gangenmenu: € 59,50.

Maak met ons feestelijke Herberg Kerst@Home menu van uw kerstdagen een culinaire onthaal. Zo geniet u samen thuis van al het heerlijks van De Herberg. Bestel dit buitengewone kerstmenu en geniet van de goede aspecten die horen bij het kerstgevoel.

Wilt u uw kerstdiner ondersteunen met een heerlijke wijn? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Natuurlijk zorgen wij graag voor de wijn die het beste combineert met het menu. Voor € 39,00 doen wij er een twee heerlijke flessen bijpassende wijn bij (één wit en één rood).

Bestellen >> afhalen of eventueel bezorgen

  • Bestellen: tot en met dinsdag 21 december.
  • Afhalen: vrijdag 24 december, tussen 14.00 - 16.00 uur of eerste Kerstdag, tussen 12.00 - 14.00 uur
  • Bezorging: uitsluitend vrijdag 24 december. Vanaf 16.00 uur rijden wij een vooraf uitgezette bezorgroute, derhalve is er geen aflevertijd af te spreken. Kosten van bezorging € 5,00.
  • Het menu is, mits gekoeld, 3 dagen houdbaar.  

De richtlijnen van het RIVM worden voortdurend gehanteerd. U geniet dus op een vertrouwde en veilige manier!

  • * velden zijn verplicht.