Reserveer alvast voor de Kerstdagen

Wij garanderen een optimale smakelijke beleving.

Kerst diner in monumentale Herberg

Zilverwitte sneeuw glinstert... vijf gangen te gaan... 

We leggen u kerstavond,  eerste of tweede kerstdag graag in de watten. Dat doen we in de setting van een complete uit-beleving. Sfeervol met z’n tweetjes of met een groter gezelschap, ons topteam verwend en verrast u met culinair raffinement. Wij serveren feestelijke gerechten uit de authentieke Nederlandse keuken. Elk gerecht op moderne en creatieve wijze bereid. Deze gerechten vormen samen met de speciaal geselecteerde wijnen, onze feestelijk geklede bediening en de sfeervolle Herberg-ambiance een uitgebalanceerd kerstarrangement. Voor een onvergetelijke belevenis!

Wij garanderen de optimale beleving, zonder dat u voor moeilijke menukeuzes komt te staan. De door ons samengestelde sublieme combinatie van smaken en ingrediënten verrassen op ultieme wijze. Hierbij inspireren de smaken van het huidige jaargetijde: dé signatuur van de Herberg. Wij koesteren de Nederlandse keuken. Werken dan ook bij voorkeur met producten uit de directe omgeving en die laten wij u graag beleven. Het menu staat volledig in het teken van ingrediënten die passen bij de verwachtingen van Kerst.

Zogezegd, onze basis komt van Nederlandse bodem, gebruikmakend van het seizoen. Met geraffineerd gebruik van groenten en andere ingrediënten. Alhoewel buitenlandse invloeden merkbaar zijn, blijven wij dicht bij de oorsprong! Kenmerken van onze moderne en persoonlijke kookstijl: puur, vers, liefst biologisch en duurzaam. 

Herberg kerstmenu 

Vooraf
Fazant - zuurkool - paprika - rozijnen - sherry 

Tussen
Aardpeer - Garam Masala - Pompoen - Limoen

Tussen
Snoekbaars - spitskool - mais - mosterd

Hoofd
Ossenhaas - pecannoot - schorseneer - spruitjes - paddenstoel - laurier 

Dessert
Eclair - amandel - citroen - pure chocolade

Wij werken met ingrediënten uit het seizoen en werken met de allernieuwste inspiratie, daarom kan het menu op enkele details nog iets wijzigen.
Het 5 gangen kerstmenu serveren wij op kerstavond, eerste en tweede kerstdag vanaf 18.30 uur.

De prijs
5 gangen kerstdiner  89,00 per persoon

Wij hopen u te mogen ontvangen in onze Herberg restaurant in één van deze dagen. Reserveren is al wel mogelijk, echter... niet eerder na ontvangst van uw aanbetaling is uw reservering definitief bij ons.