Sunday Afternoon Jazz - dit jaar elke eerste zondag van de maand

We nemen het ons zelf maar al te vaak voor: quality tijd voor elkaar. Lekker om er dan samen even tussenuit te gaan! Welnu, om ervoor te zorgen dat je niet direct terugvalt in het ritme van alle dag bieden wij de komende maanden - op de eerste zondag van de maand - een bijzondere happening. Het ultieme genieten bestaat uit de combinatie van heerlijke muziek en fantastisch dineren. Laat jij je verleiden? Je kunt maar liefst 3 Sunday Afternoon Jazz arrangementen in je agenda zetten:

Zondag 2 oktober - Swing & Rhythm 'n Soul
Zondag 6 november - Basily Gipsy Band
Zondag 4 december - Izaline Calister

Programma Sunday Afternoon Jazz arrangement

15.00 uur: aanvang met feestelijk aperitief
15.30 uur: eerste set van het concert
16.30 uur: voorgerecht & tussengerecht
17.30 uur: tweede set van het concert
18.30 uur: hoofdgerecht & dessert & koffie met friandises
20.00 uur: afsluiting                 

Met ons Sunday Afternoon Jazz arrangement geniet je van een exclusief intiem concert, een 4-gangen menu met bijpassende wijnen, aperitief, tafelwater en koffie voor de vaste prijs van € 110,- per persoon.

Reserveer voor dit arrangement op onze website via het blokje RESERVEREN. 
Geef het aantal personen in, prik de gewenste dag en aankomsttijd van 15.00 uur! Onder "Toon beschikbare opties" vindt u het Lazy Sunday JAZZ Afternoon arrangement.

Schuif lekker lazy aan en wij zorgen dat je optimaal geniet!

Zondag 2 oktober - Swing & Rhythm 'n Soul
De heren van Swing & Rhythm ’n Soul spelen lichtvoetig dansbare stukken uit de “Swing”-periode van de jaren ’30 en ’40 toen de jazz nog vooral dansmuziek was. De muziek van Duke Ellington en Fats Waller. Met hier en daar een uitstapje naar Fats Domino en Stevie Wonder.

Het trio bestaat uit Han Hesselink (piano en zang), Laurens Blinxma (saxofoons) en Bert van Erk (contrabas).
 
Hesselink speelde en zong in talrijke ensembles. Hij is ook pianodocent, bandcoach en dirigent van een Rock’n Roll-koor voor ouderen. 
Blinxma geldt als een veelzijdig musicus met een brede interesse en ervaring in verschillende muziekstijlen als jazz, latin, funk, blues en wereldmuziek. Hij speelde met o.a. Benny Bailey, Francien van Tuinen, Zakya Hooker en Ferial Karamatali. Momenteel ook in Afroband King Taky, Orquesta Latina, en Denise Rivera Band. 
Van Erk speelde al in de jaren ’70 met de Boy Edgar Big Band en jazzlegendes als Dexter Gordon, Slide Hampton, Benny Bailey, John Engels en Wim Overgaauw. Speelt ook in o.a. Bert van Erk’s Quartology, Cuerdas, Linda’s Jazz  en het Drie Sterren Trio. Ook is hij bandcoach en sessie-leider.