Marcel Fisser Band - zondag 23 juni

Stel je voor: een zwoele zomerzondag, een zacht briesje door de lucht, en de klanken van betoverende muziek die je meevoeren naar een wereld van heerlijk genieten en ontspanning. Bij De Herberg, koesteren we de magie van zulke momenten. Daarom hebben we met sprankelend enthousiasme besloten om opnieuw een Lazy Sunday Music-evenement te organiseren, deze keer in het hart van de zomer.
 
Herinner jij je het fantastische optreden van de Marcel Fisser Band nog? Een knallend optreden, doordrenkt met energie en heel veel plezier. We nodigen Marcel dan ook graag opnieuw uit om nog eens van zijn talent te genieten in onze sfeervolle Herberg. 

Op zondag 23 juni laten we de zomer tot leven komen met muziek, eten en gezelligheid. Deze keer is Marcel's band zelfs nog groter, waardoor de betovering van ons vorige evenement zeker overtroffen zal worden.

Programma Sunday Afternoon Music & Dinner arrangement
Zondag 23 juni  - Marcel Fisser Band (de band van Beste Zangers)

- 15.00 uur: Ontvangst met een feestelijk aperitief
- 15.30 uur: Eerste set van het betoverende concert
- 16.15 uur: Geniet van drie gastronomische gerechten
- 17.45 uur: Tweede set van het concert
- 18.30 uur: Hoofdgerecht, dessert en afsluitende koffie met lekkernijen
- 20.00 uur: Einde van een onvergetelijke dag

Bij deze zomereditie van Lazy Sunday bij De Herberg, introduceren we een uniek Walking 5 gangen menu-arrangement. Met ons Sunday Afternoon Music-arrangement bieden we je een exclusief intiem concert, een vijfgangendiner met bijpassende wijnen, aperitief, tafelwater en koffie voor een totaalprijs van € 115 per persoon.
Geen statisch diner aan gedekte tafels, maar een informele en gezellige sfeer waarbij je vrij beweegt tussen stijlvolle statafels en comfortabele zitplaatsen. Het is een samensmelting van een bruisende borrel en een verrukkelijk diner, waarbij je alle vrijheid hebt om optimaal te genieten. En bij mooi weer openen we de tuindeuren naar het terras, zodat je de warme zonnestralen op je gezicht voelt terwijl je geniet van overheerlijk eten en perfecte muziek.

Reserveer voor dit arrangement op onze website via het blokje RESERVEREN. Schuif lekker lazy aan en wij zorgen dat je optimaal geniet!
Geef het aantal personen in, prik de gewenste dag en aankomsttijd van 15.00 uur! Onder "Toon beschikbare opties" vindt u het Sunday Afternoon Music & Dinner arrangement.

Wie is Marcel Fisser, bekend van het tv-programma Beste Zangers?

Welkom in de betoverende wereld van Marcel Fisser, de nederige meester van de gitaar die stilletjes zijn stempel heeft gedrukt op de Nederlandse en Vlaamse muziekscène. Achter zijn bescheiden façade schuilt een muzikaal genie dat zijn onnavolgbare gitaarkunsten in dienst heeft gesteld van de grootheden in de muzkiekindustrie.
 
Geboren eind jaren '60, verdiende Marcel Fisser zijn sporen inmiddels tijdens indrukwekkende live tours met iconen als Alain Clark, Mathilde Santing, Ruth Jacott en de legendarische Shirley Bassey. Als de onbetwiste koning van de sessiegitaristen verrijkt hij de klanken van de Nederlandse en Vlaamse muziekscene met zijn unieke bijdragen.
 
Maar er is meer! Als charismatische bandleider van de Marcel Fisser Band is hij de drijvende kracht achter spectaculaire concerten, waaronder het onvergetelijke Muziekfeest van het Jaar en Beste Zangers Live. Hier deelde hij het podium met fenomenen als Floor Jansen, Jan Smit en Nick & Simon, en tilde hij hun optredens naar ongekende hoogten.
 
Marcel Fisser is een naam die in bescheidenheid gehuld is, maar die een muzikale magie herbergt die je moet ervaren om te geloven. Bereid je voor op een betoverende middag vol meeslepende melodieën, aangevoerd door deze meester van de gitaar. Laat je nieuwsgierigheid de overhand nemen en reserveer nu voor een unieke belevenis die je muzikale zintuigen prikkelt en je hart verovert. En daarbij verzorgt het Herberg-team uiteraard op onnavolgbare wijze de innerlijke mens!