Sunday Afternoon met Deborah J. Carter en haar trio

Wat genoten wij Herbergiers, en ook onze gasten, van het enthousiasme van de Marcel Fisser band tijdens de Sunday Afternoon Music happening. Zie hierboven een greep uit de reactie die we kregen. De formule op de zondag is een succes! Samen er even tussen uit en zo heerlijk quality time met elkaar doorbrengen. We dragen graag bij zodat u uw dagelijkse routine lekker los kunt laten en nodigen u graag uit voor de volgende Sunday Afternoon Music & Diner happening. 

Noteer alvast in uw agenda!

Zondag 10 maart 2024 -  Deborah J. Carter en het trio Zoetelief, Wiltenburg & Van Nieuwenhoven

Programma Sunday Afternoon Music & Diner arrangement 
15.00 uur: aanvang met feestelijk aperitief
15.30 uur: eerste set van het concert
16.15 uur: voorgerecht & tussengerecht
17.45 uur: tweede set van het concert
18.30 uur: hoofdgerecht & dessert & koffie met friandises
20.00 uur: afsluiting

Met ons Sunday Afternoon Music arrangement geniet u van een exclusief intiem concert, een 4-gangen menu met bijpassende wijnen, aperitief, tafelwater en koffie voor de vaste prijs van € 115,- per persoon. Schuif lekker lazy aan en wij zorgen dat u optimaal geniet. Afhankelijk van het aantal gasten hanteren wij aanschuif tafel principe (u wordt met andere gasten aan tafel geplaceerd).

Schuif lekker lazy aan en wij zorgen dat u optimaal geniet!

Reserveer voor dit arrangement op onze website via het blokje RESERVEREN .
Geef het aantal personen in, prik de gewenste dag en aankomsttijd van 15.00 uur! Onder "Toon beschikbare opties" vindt u het Lazy Sunday JAZZ Afternoon arrangement. 

Deborah J. Carter en haar trio

Ervaar de fascinerende muzikale wereld met de getalenteerde vocalist Deborah J. Carter. Deze internationaal bejubelde artiest, geboren in de U.S.A. en opgegroeid in Hawaii en Japan, neemt u - via haar betoverende muziek - mee op een meeslepende reis door haar wereldomvattende ervaringen. Ook u raakt  verwondert door de stem van Deborah J. Carter, door kenners beschreven als "absolute topklasse" vol dynamiek en één van de meest indrukwekkende vocalisten in de jazz scene volgens Music Maker.

Deze internationaal bejubelde artiest, brengt niet alleen haar uitzonderlijke talent mee, maar ook de voormalig drummer van het Metropole Orkest - Arno van Nieuwenhuizen, waardoor deze middag nog specialer wordt. Ook spelen Thomas Zoetelief (gitaar) en Koos Wiltenburg (bas) mee.  

Haar muzikale ontdekkingsreis leidt haar naar diverse continenten en nu is het uw kans om de magie van haar optreden live in Rottevalle te beleven.

Koop nu uw kaarten en ontdek waarom Deborah J. Carter wordt geprezen als een van de grootheden in de jazzwereld.