Sunday Afternoon Jazz

We nemen het ons zelf maar al te vaak voor: quality tijd voor elkaar. Lekker om er dan samen even tussenuit te gaan! Welnu, om ervoor te zorgen dat je niet direct terugvalt in het ritme van alle dag bieden wij de komende maanden - op de eerste zondag van de maand - een bijzondere happening. Het ultieme genieten bestaat uit de combinatie van heerlijke muziek en fantastisch dineren. Laat jij je verleiden? Je kunt maar liefst 2 Sunday Afternoon Jazz arrangementen in je agenda zetten:

Zondag 2 oktober - Swing & Rhythm 'n Soul
Zondag 6 november - Basily Gipsy Band

 

Programma Sunday Afternoon Jazz arrangement

15.30 uur: aanvang met feestelijk aperitief
16.00 uur: eerste set van het concert
16.45 uur: voorgerecht & tussengerecht
17.30 uur: tweede set van het concert
18.15 uur: hoofdgerecht & dessert & koffie met friandises
19.30 uur: afsluiting                 

Met ons Sunday Afternoon Jazz arrangement geniet je van een exclusief intiem concert, een 4-gangen menu met bijpassende wijnen, aperitief, tafelwater en koffie voor de vaste prijs van € 110,- per persoon.

Reserveer voor dit arrangement op onze website via het blokje RESERVEREN. 
Geef het aantal personen in, prik de gewenste dag en aankomsttijd van 15.00 uur! Onder "Toon beschikbare opties" vindt u het Lazy Sunday JAZZ Afternoon arrangement.

Schuif lekker lazy aan en wij zorgen dat je optimaal geniet!

Zondag 6 november - Basily Gipsy Band

Oorspronkelijk begonnen als pure vertolker van de Hot Club de France traditie, heeft The Basily Gipsy Band heden ten dage een geheel eigen identiteit van verschillende zigeunerstijlen.
Ze hebben op vrijwel alle grote muziekpodia ter wereld gespeeld en met hun ontwapenende podiumpresentatie en geniale muzikaliteit het publiek altijd in vervoering gebracht. Hoogtepunten waren een gezamenlijk optreden met Stephanie Grapelli en de uitnodiging om op een privé-feest van niemand minder dan The Rolling Stones en Jeff Beck te spelen. De tournee in Japan was eveneens een groot succes met niet minder dan 18 concerten door het hele land.

De band, bestaande uit leden van de Sinti zigeunerfamilie Basily laat je, naast diverse muziekgenres, kennis maken met hun geschiedenis, cultuur, de taal en levensstijl van de zigeuners. Een gevarieerd programma vol met swing, romantiek, entertainment en met een lach en een traan.