Sunday Afternoon Music & Dinner

Wat genoten wij Herbergiers én onze gasten van het enthousiasme van de optredens tijdens de Sunday Afternoon Music & Dinner happening. De formule op de zondag is een succes! Het blijkt dé manier om samen er even tussen uit om zo heerlijk quality time met elkaar door te brengen. We dragen graag bij zodat u uw dagelijkse routine lekker los kunt laten en nodigen u dus graag uit voor de volgende Sunday Afternoon Music & Diner happenings.

Noteer deze data alvast in uw agenda!
• Zondag 22 september: Tessa Boomkamp en Astrid Akse

Drummer, gitarist en zangeres Tessa Boomkamp heeft jarenlang in de schijnwerpers gestaan als achtergrondmuzikant bij onder andere Normaal, Marco Borsato, Veldhuis & Kemper en de Edwin Evers Band. Nu, na 30 jaar ervaring, treedt ze op de voorgrond.
Astrid Akse is een veelzijdige artieste met een indrukwekkende staat van dienst. Ze heeft talloze optredens en samenwerkingen op haar naam staan en weet keer op keer haar publiek te betoveren met haar talent.

• Zondag 24 november: Desray & Friends

Des'Ray is een bekende naam in het Nederlandse muzieklandschap, vooral bekend van haar deelname aan de Soundmixshow op 18-jarige leeftijd, waar ze Anita Meyer vertolkte en won. Na haar succes bij de Soundmixshow trad ze toe tot Joop van den Ende's stal. Haar grote doorbraak kwam in 1994 als zangeres van de 90's act '2 Brothers On The 4th Floor'. Vanmiddag neemt ze bijzondere collega musici mee. Bekijk haar website voor meer informatie 

Programma Sunday Afternoon Music & Diner arrangement 

15.00 uur: aanvang met feestelijk aperitief
15.30 uur: eerste set van het concert
16.15 uur: voorgerecht & tussengerecht
17.45 uur: tweede set van het concert
18.30 uur: hoofdgerecht & dessert & koffie met friandises
20.00 uur: afsluiting

Met ons Sunday Afternoon Music arrangement geniet u van een exclusief intiem concert, een 4-gangen menu met bijpassende wijnen, aperitief, tafelwater en koffie voor de vaste prijs van € 115,- per persoon. Schuif lekker lazy aan en wij zorgen dat u optimaal geniet. Afhankelijk van het aantal gasten hanteren wij aanschuif tafel principe (u wordt met andere gasten aan tafel geplaceerd).

Schuif lekker lazy aan en wij zorgen dat u optimaal geniet!

Reserveer voor dit arrangement op onze website via het blokje RESERVEREN .
Geef het aantal personen in, prik de gewenste dag en aankomsttijd van 15.00 uur! Onder "Toon beschikbare opties" vindt u het Sunday Afternoon Music & Dinner arrangement.