Sunday Afternoon Music Marcel Fisser

Vaak nemen we ons voor om quality time met elkaar door te brengen, om er even samen tussenuit te gaan. En nu is het moment daar! Maar om te voorkomen dat je meteen weer in de dagelijkse routine verstrikt raakt, nodigen we je graag uit voor onze Sunday Afternoon Music & Diner happening. Noteer vast in de agenda

Zondag 21 januari 2024 - Marcel Fisser Band (de band van Beste Zangers)

Programma Sunday Afternoon Music & Diner arrangement 
15.00 uur: aanvang met feestelijk aperitief
15.30 uur: eerste set van het concert
16.15 uur: voorgerecht & tussengerecht
17.45 uur: tweede set van het concert
18.30 uur: hoofdgerecht & dessert & koffie met friandises
20.00 uur: afsluiting

Met ons Sunday Afternoon Music arrangement geniet je van een exclusief intiem concert, een 4-gangen menu met bijpassende wijnen, aperitief, tafelwater en koffie voor de vaste prijs van € 115,- per persoon. Schuif lekker lazy aan en wij zorgen dat je optimaal geniet. Afhankelijk van het aantal gasten hanteren wij aanschuif tafel principe (je wordt met andere gasten aan tafel geplaceerd).

Schuif lekker lazy aan en wij zorgen dat je optimaal geniet!

Reserveer voor dit arrangement op onze website via het blokje RESERVEREN .
Geef het aantal personen in, prik de gewenste dag en aankomsttijd van 15.00 uur! Onder "Toon beschikbare opties" vindt u het Lazy Sunday JAZZ Afternoon arrangement. 

21 januari 2024 - Marcel Fisser Band

Betreed de magische wereld van Marcel Fisser, de virtuoze sessiegitarist die zijn stempel heeft gedrukt op de Nederlandse en Vlaamse muziekscene!

Muzikaal genie Marcel Fisser – geboren eind 60’er jaren - betovert eenieder met zijn gitaarkunsten. Hij verdiende met een indrukwekkende lijst van live tours met grootheden als Alain Clark, Mathilde Santing, Ruth Jacott en Shirley Bassey, zijn sporen als de onbetwiste koning van de sessiegitaristen.

Maar dat is niet alles! Als bandleider van de Marcel Fisser Band is Fisser de drijvende kracht achter de spectaculaire concerten zoals Muziekfeest van het Jaar en Beste Zangers Live. Hij deelde het podium met fenomenen als Floor Jansen, Jan Smit en Nick & Simon, en tilde hun optredens naar ongekende hoogten.

Ook achter de schermen schittert Marcel Fisser. Als muziekproducer bij het televisieprogramma Hazes Is De Basis en Beste Zangers creëerde hij enkele van zijn meest iconische hits! ‘Duurt Te Lang’ - Davina Michel, ‘Pa Olvidarte’ - Emma Heesters & Rolf Sanchez, ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ - Andre Hazes en ‘Door De Wind’ - Miss Montreal zijn slechts het topje van de muzikale ijsberg die hij voortgebracht.Van componeren tot produceren, Marcel Fisser spreidt zijn vleugels uit over een indrukwekkende lijst van artiesten, waaronder Andre Hazes, Belle Perez, Piet Junior, Frans Duijts, Ginger, Wolter Kroes, Senna en Gerard Joling. Zijn liefde voor country, country/pop/rock weeft zich door al zijn producties, waardoor een uniek en betoverend geluid ontstaat.