All-inclusive dineren

Houdt u ervan om lekker te dineren en achteraf niet voor verrassingen komen te staan? Dan is dit het moment om een voucher voor een all-inclusive verwenarrangement aan te schaffen. U betaalt vooraf een ‘fixt’ prijs voor een uitgelezen culinair 6-gangen menu. Dit 6-gangenmenu wordt door de chef voor u samengesteld, vanzelfsprekend met ingrediënten uit het seizoen en op basis van onze nieuwste inspiratie. Daarbij serveren wij bijpassende wijnen. Een aperitief vooraf en koffieservies tot besluit maken uw culinaire avond uit helemaal compleet.

Koop direct uw voucher voor het all-inclusive verwenarrangement

Hoe werkt het?

U bestelt online een voucher voor het all-inclusive verwenarrangement en rekent deze direct af in onze webshop. U ontvangt direct na de bestelling een persoonlijke voucher met een uniek bonnummer en verificatiecode. Via onze website kunt u reserveren op het moment dat u tijd heeft in de agenda. Bij de reservering vult u de betreffende nummers in. Hiermee is alles geregeld en kunt u ongedwongen genieten van de lekkere smaken uit het najaar.

Voorwaarden

Laat u verwennen zonder verrassingen achteraf en geniet van een ongedwongen all-inclusive dineren voor maar € 105,00 per persoon!

  • De aanbiedingsprijs geldt per persoon
  • Niet i.c.m. andere acties
  • LET OP: Deze actie is alleen geldig na reservering via HERBERGVANSMALLINGERLAND.nl met  vermelding van bonnummer + verificatiecode van uw voucher

Koop direct uw voucher voor het all-inclusive verwenarrangement