Uit eten met Pasen

Begin de dag goed op Eerste Paasdag en reserveer alvast uw tafel voor onze verrassende Paasbrunch. Geen ontbijt, want we slapen lekker uit en geen lunch, want dan is de dag al halverwege! Kom naar
De Herberg voor een volledig verzorgde Paasbrunch waarbij alles tot in de puntjes voor u is geregeld,
zoals u van ons gewend bent. Neem de tijd om lekker ontspannen de dag te beginnen, liefst met wat
familie of vrienden. Daarna heeft u nog volop tijd om te genieten van het lekker lange weekend.
 
Paasbrunch zondag 21 april 2019

  • 11.30 – 14.30 uur
  • Tijdens dit unieke bruncharrangement serveren wij culinaire verrassende gerechten naast de alom bekende traditionele items
  • € 39,50 p.p.

Bij mooi weer zetten we onze terrasdeuren open, zodat u in het lentezonnetje kun genieten van uw tijd met familie of vrienden. Wees zeker van uw plek en reserveer nu vast dit heerlijke zorgeloze bruncharrangement.

Kalender Reserveren

Paasdiner (Goede Vrijdag, zaterdag of Eerste Paasdag)

Het hele Paasweekend bieden wij natuurlijk ook lekker ongedwongen dineren aan. Trek er overdag lekker op uit en geniet van de frisse lentezon.  In combinatie met de zomertijd is het ’s avonds ook nog weer langer licht. Dit heeft een positieve invloed op onze energievoorraad en gemoed. Sluit de dag culinair af met heerlijk lang tafelen en neem de tijd om samen met uw geliefden te genieten van ons overheerlijke en met zorg samengestelde Paasmenu vanaf € 39,50 per persoon.
  
Het voorjaar is voor ons de onze creatiefste tijd van het jaar. We gebruiken daarbij de heerlijkste voorjaarsproducten die ook nog gezond voor ons zijn, zoals de eerste rabarber, asperges, daslook, en lamsvlees. Natuurlijk weer verrassend voor u samengesteld door ons bevlogen keukenteam.
 
Reserveer nu het Paasarrangement op Goede Vrijdag, zaterdag of Eerste Paasdag.

Kalender Reserveren