Welkom

We blijven in de smaak vallen, bij velen. We waren erg blij met het prachtige artikel in de Leeuwarder Courant. Hieruit blijkt dat onze kookkunst breed gedragen wordt en zelfs de Friese pers onder de indruk is. We pronken graag even met deze mooie recensie.

Reserveren START UP terras arrangement

Ons restaurant is helaas vanwege de te volgen coronamaatregelen gesloten. Maar vanaf 28 april mogen wel gasten ontvangen op het terras tussen 12.00 en 18.00 uur. 
Als dolle koeien staan wij de trappelen om de wei in te mogen, om net als hun te springen van geluk.​ Wij hebben er hebben er zin in, weer live te mogen koken en je te bedienen!

Het blijft natuurlijk lastig, wij zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Maar uiteraard kunnen wij ook niet wachten om jullie allemaal te zien op onze mooie binnenplaats terras. Daarom hebben wij wanneer het weer het toelaat in aantal dagen geselecteerd voor openen van ons binnenplaats terras. 

Voor de geselteerde dagen kunt alvast een reservering plaatsen. Uiteraard willen wij voldoen aan alle richtlijnen, iedereen op een veilige en verantwoorde manier laten genieten van een ongedwongen lunch. We houden een tafelopstelling met 1,5 meter afstand in acht. Zo borgen wij de regels van ‘social distancing’. Aangescherpte of aangepaste regels nemen wij steeds in acht. Een reservering is verplicht. Dit waarborgt een optimale tafelopstelling en zort voor een gespreide ontvangst. We willen u tenslotte ongedwongen laten genieten en u daarvoor ook absoluut de tijd gunnen. 

De geselecteerde data zijn zondag 2 mei / woensdag 5 mei (Bevrijdingsdag)  / zaterdag 8 mei  / zondag 9 mei (Moederdag)  / donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) / vrijdag 14 mei / zaterdag 15 mei / zondag 16 mei / zaterdag 22 mei / zondag 23 mei (Pinksteren) / maandag 24 mei (Pinksteren).Hieronder kunt u een tafelreservering doen voor het START UP lunch terras arrangement.  

  • * velden zijn verplicht.