Welkom

In de eerste week van januari 2021 nemen wij even de tijd om uit te rusten van alle hectiek. In de periode van 1 januari tot en met 7 januari zijn wij dan ook even off-line. Rest ons u een fijne jaarwisseling toe te wense

Fijn dat u bij ons wilt reserveren!

We willen ook voldoen aan alle richtlijnen, zodat we iedereen op een veilige en verantwoorde manier kunnen laten genieten van een ongedwongen lunch of diner. Wij hebben met ingang van 1 juni een menu-arrangement vanaf vier gangen. Op die manier kunnen wij makkelijker omgaan met de opgestelde protocollen. Van het voorhuis tot de trochreed en van de opkamer tot de binnenplaats. De verschillende ruimtes in De Herberg gebruiken wij optimaal en zo houden wij vanzelfsprekend een tafelopstelling met de 1,5 meter afstand-richtlijnen in acht. Zo kunnen wij de regels van ‘social distancing’ goed borgen. Per gezin mag u met z'n allen aan één tafel plaatsnemen en twee personen uit verschillende huishoudens mogen ook aan één tafel plaats nemen.

Een reservering is verplicht. Zo kunnen wij de tafelopstelling optimaal indelen en zorg dragen voor een gespreide ontvangst. We willen u natuurlijk ongedwongen laten genieten en u daarvoor ook absoluut de tijd gunnen. 

In de juli en augustus zijn wij open voor het diner van donderdag tot en met zondag. Op de zondag zijn wij open vanaf 12.30 uur. Voor velen is de zondag een heerlijke 'Lazy' dag. Dat willen wij graag ondersteunen om daarbij heerlijk ongedwongen te kunnen tafelen.  Maakt u zich niet druk om de vertrektijd. We willen u natuurlijk ongedwongen laten genieten en u daarvoor absoluut de tijd gunnen. 

Hieronder kunt u een tafel in ons restaurant reserveren.  

  • Wilt u een feest, vergadering of andere bijeenkomst reserveren? Gebruik dan ons offerteformulier.
  • Wilt u ook een overnachting reserveren? Neem dan contact met ons op!
  • Indien u met 1 tot 10 personen komt serveren wij ons culinaire arrangement Herberg menu. Met daarbij natuurlijk wel enkele keuze mogelijkheden, zoals het aantal gangen, want wij houden graag rekening met uw eetwensen!
  • Voor gezelschappen meer dan 10 personen stellen wij het op prijs om de wensen vooraf door te nemen. Graag ontvangen wij uw reserveringsaanvraag. Deze is pas definitief op het moment dat u van ons de bevestiging ontvangt.