Welkom

In juni zijn wij open voor het diner van donderdag tot en met zondag. En op zondag zijn wij open voor lunch vanaf 12.30 uur

Fijn dat u bij ons wilt reserveren!

Het zal u niet zijn ontgaan dat er vanaf 1 juni versoepelende maatregelen zijn afgekondigd rondom de Coronacrisis.

Wij staan te trappelen om u weer te mogen ontvangen in onze prachtige authentieke Herberg. Tegelijk willen we ook voldoen aan alle richtlijnen zodat we iedereen op een veilige en verantwoorde manier kunnen laten genieten van het ongedwongen dineren.
Voor de openstelling hanteren wij aangepaste aankomsttijden en gaan wij werken met een duidelijke aankomsttijd. In de juni zijn wij open voor het diner van donderdag tot en met zondag.
Op de zondag zijn wij open vanaf 12.30 uur. Voor velen is de zondag een heerlijke 'Lazy' dag. Dat willen wij graag ondersteunen om daarbij heerlijk ongedwongen te kunnen tafelen. Ook op 1 juni Tweede Pinksterdag zijn wij vanaf 12.30 uur open, wij kunnen niet wachten om u dan al te verwelkomen!  Zo kunnen wij de regels van ‘social distancing’ goed borgen. Maakt u zich niet druk om de vertrektijd. We willen u natuurlijk ongedwongen laten genieten en u daarvoor absoluut de tijd gunnen. 

Hieronder kunt u een tafel in ons restaurant reserveren.  


 

  • Wilt u een feest, vergadering of andere bijeenkomst reserveren? Gebruik dan ons offerteformulier.
  • Wilt u ook een overnachting reserveren? Neem dan contact met ons op!
  • Indien u met 1 tot 10 personen komt serveren wij ons culinaire arrangement Herberg menu. Met daarbij natuurlijk wel enkele keuze mogelijkheden, zoals het aantal gangen, want wij houden graag rekening met uw eetwensen!
  • Voor gezelschappen meer dan 10 personen stellen wij het op prijs om de wensen vooraf door te nemen. Graag ontvangen wij uw reserveringsaanvraag. Deze is pas definitief op het moment dat u van ons de bevestiging ontvangt.