Fijn dat u bij ons wilt reserveren!

Ons restaurant is helaas vanwege de te volgen coronamaatregelen gesloten. Maar vanaf 28 april ontvangen we, tussen 12.00 en 18.00 uur, wel gasten op ons terras. We staan dan ook als dolle koeien te trappelen om de wei in te mogen, om net als hen te springen van geluk.​ Wij hebben er enorm veel zin in om weer live te koken en jou te bedienen!

Vier gastronomisch culinaire gerechten met amuses voor € 47,00 per persoon.

Het blijft natuurlijk lastig, wij zijn tenslotte momenteel afhankelijk van de weersomstandigheden. We gaan gewoonweg maar uit van prachtig weer en verwachten jullie dan ook snel op onze mooie binnenplaats terras. We selecteerden alvast een aantal data waarop - wanneer het weer het toelaat - het terras geopend is. 

Voor deze geselteerde dagen kunt alvast een reservering plaatsen. Uiteraard voldoen wij aan de coronarichtlijnen. Zo geniet iedereen op een veilige en verantwoorde manier van een ongedwongen lunch. Zo houden we een tafelopstelling met 1,5 meter afstand in acht om te voldoen aan de regels van ‘social distancing’. Aangescherpte of aangepaste regels nemen wij steeds in acht. Je dient dan ook vooraf te reserveren. Dit waarborgt een optimale tafelopstelling en zorgt voor een gespreide ontvangst. We willen jou zogezegd graag ongedwongen laten genieten en je daarvoor ook absoluut de tijd gunnen. 

De geselecteerde data zijn donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) | vrijdag 14 mei | zaterdag 15 mei | zondag 16 mei | zaterdag 22 mei | zondag 23 & maandag 24 mei (Pinksteren).

Afgelopen maandag gaf onze chef Kees, voor Foodyard.nl, een kijkje in onze keuken. Benieuwd? Scan de QR code of klik hier en bekijk een het inkijkje in de keuken bij Kees.  Hij presenteert het menu van het terras arrangement en enkele nieuwe technieken.

Hieronder reserveert u een tafel voor het START-UP lunch terrasarrangement. 
Mochten de weergoden ons op andere dagen ook gunstig gezind zijn, dan openen vanzelfsprekend graag ons terras.

Voor persoonlijk contact is het goed ons telefonisch te contacten op telefoonnummer 0512 34 20 64.

  • * velden zijn verplicht.