De Herberg van Smallingerland

Culinair genieten in een sfeervolle omgeving

Culinair restaurant bij Drachten

Een avondje culinair verwend worden? Uit eten in een toprestaurant? Rij dan vanuit Drachten in 5 minuten naar Rottevalle voor De Herberg van Smallingerland. U bent van harte welkom in het oudste pand van Rottevalle (1791): een unieke locatie voor een complete avond uit, waarbij u door ons topteam culinair verwend en verrast wordt. Reserveer nu uw tafel

Culinair Herbergmenu

Om u absoluut de beste kwaliteit op uw bord te garanderen, werken wij uitsluitend met ons befaamde Herbergmenu. Met het Herbergmenu garanderen wij u de optimale beleving, omdat onze chef alle smaken en ingrediënten op verrassende en ultieme wijze voor u combineert. Hiervoor laten we ons inspireren door de smaken van het jaargetijde, dé signatuur van de Herberg. Het Herbergmenu wisselt regelmatig, soms per dag, soms na een kleine twee weken, al naar gelang het seizoensaanbod, inspiratie, trends en de beleving die we willen creëren. Bekijk het actuele herbergmenu.

Goed bereikbaar vanuit Drachten en gratis parkeren

De Herberg van Smallingerland leent zich ook bij uitstek voor uw zakendiner of zakelijke bijeenkomst vanuit Drachten. Het restaurant is vanuit Drachten binnen enkele minuten te bereiken. Wij hebben bij het restaurant voldoende (gratis!) parkeergelegenheid.

Kalender Reserveren