Restaurant De Herberg van Smallingerland..

De Herberg van Smallingerland is het oudste pand van Rottevalle (1791) en is van oudsher een plek waar mensen elkaar ontmoeten, samen eten en drinken. De vele historische details in het pand dragen bij aan de unieke sfeer van ons restaurant. Kortom: een unieke locatie voor een complete avond uit, waarbij u door ons topteam culinair verwend en verrast wordt. Reserveer nu uw tafel

Authentieke Nederlandse gerechten met moderne elementen

Onze keukenbrigade staat onder leiding van Freddy Bult. Samen met de vakkundige keukenbrigade houdt hij zich bezig het bedenken en bereiden van de authentieke Nederlandse gerechten met een creatieve twist. De kenmerken van onze moderne en persoonlijke kookstijl? Puur, vers, regionaal, liefst biologisch en duurzaam. De basis ligt bij klassieke bereidingen passend bij het seizoen. Daarin combineren we op geraffineerde wijze groenten en andere ingrediënten. Hoewel buitenlandse invloeden merkbaar zijn, blijven we dicht bij de oorsprong. Door de open structuur van ons restaurant, maakt u gedurende de avond kennis met de mensen die al deze lekkere gerechten met passie voor u bereiden! Volgens vele van onze gasten is de kwaliteit die wij bieden in ons top restaurant 'Michelinster waardig'... kom en ervaar het zelf!

Culinair arrangement

Om absoluut de beste kwaliteit op uw bord te garanderen werken wij uitsluitend met een culinair arrangement.  Dit herbergmenu heeft altijd een duidelijke signature, volgens de filosofie van de Herbergiers.  Lees meer over het Herbergmenu.

Vakbekwame bedieningsbrigade

Onze vakbekwame bedieningsbrigade stemt zich op u af; de bediening is warm en sfeer makend indien gewenst, onzichtbaar aanwezig wanneer gepast. Met een persoonlijke en ontspannen service wordt gestreefd naar een hoog niveau van gastvrijheid.

Eigen vinoloog

Onze eigen vinoloog Aukje Westerhof geeft u graag uitleg over onze speciaal geselecteerde wijnen in combinatie met de gekozen spijzen.

Kalender Reserveren