Bestel nu de borrelbox en geniet thuis

Wij moeten nog steeds binnen blijven, de lente is al geruime tijd aanwezig. Daarnaast hebben allemaal al kunnen genieten van de eerste sprankelende zonnestralen. Daarom blijven wij het concept met de Borrelbox hanteren en brengen op die manier de warmte en gezelligheid bij u thuis.

Geniet van diverse heerlijke koude tapashapjes, zoals: diverse charcuterie, borrelbrood en smeersels, nootjes en knabbels, twee soorten kaas, salade, geroosterde zalm wrap, en een pastei met kipragout. Leuk om te weten: de daslook van één van de smeersels plukken we uit onze eigen achtertuin en is één van de kruiden/groenten die een echte voorjaarssmaak heeft. De garantie voor het 100% voorjaarsgevoel. Heerlijk toch?

U hoeft lekker niet te koken, de hoeveelheid is genoeg te vervanging van een maaltijd. Zo kunt u ongedwongen genieten van fijne hapjes uit de keuken van De Herberg. Wij bereiden en bezorgen het graag bij u. Daarbij houden wij natuurlijk de richtlijnen van het RIVM in acht.
 
Bestel nu de borrelbox voor 2 personen voor in totaal € 34,50. Per extra persoon betaalt u slechts € 14,50.
En... voor € 9,75 per doen wij er een heerlijke rode of witte fles wijn bij en om helemaal in de stemming te komen kunt u kiezen voor een fles Cava à € 14,75 per fles.

Hoe het werkt: bestellen en bezorgen of afhalen

  • Reserveer uw Borrelbox door het onderstaande formulier in te vullen, door te bellen of een WhatsApp te sturen naar Freddy: 06 536 03 921.
  • Bestellen voor afhalen kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van levering en voor bezorging één dag van tevoren.
  • De Borrelbox kunt u wanneer u het in de koeling plaatst gemakkelijk een dag van tevoren in huis halen.
  • U kunt de gerechten laten bezorgen of afhalen, afhalen heeft onze voorkeur.
  • Voor bezorging rijden wij een logistieke route tussen 16.00 en 18.30 uur. Hierdoor kunnen wij geen tijdstipgarantie geven.
  • Bezorging is gratis binnen een straal van 15 kilometer vanuit Rottevalle. Kortom in Drachten, Surhuisterveen en bijvoorbeeld Beetsterzwaag.
  • De richtlijnen van het RIVM worden gehanteerd. Dat is dus genieten op een vertrouwde en veilige manier.

Reserveer direct je borrelbox. 

Vul onderstaand formulier in

  • * velden zijn verplicht.