Welkom

Wij zijn open voor het diner van donderdag tot en met zondag. En op zondag zijn wij open voor lunch vanaf 12.30 uur

Veilig en gastvrij dineren in de Herberg

Gelukkig zit de 'lockdown' van het restaurant erop. Wij zijn verheugd jullie weer te mogen ontvangen voor een culinaire avond of uitgebreide lunch. Maar we begrijpen dat het ook nu nog onzeker kan zijn om ons in de Herberg te bezoeken. Zodoende vertellen we u graag meer over de maatregelen die wij treffen om u een onbezorgde en veilige avond uit te kunnen bieden. De verplichte en door het RIVM geadviseerde voorzorgsmaatregelen hanteren we natuurlijk sowieso, daarnaast enkele voorzorgsmaatregelen die wij extra nemen voor uw en onze veiligheid.

Coronamaatregelen

Vanaf 1 juni werken wij met een menu-arrangement vanaf vier gangen. Op die manier kunnen wij in onze keuken makkelijker omgaan met de opgestelde protocollen en uw en de veiligheid van onze keukenbrigade waarborgen. Ook houden we ons natuurlijk streng aan de afstandsregels. Van het voorhuis tot de trochreed en van de opkamer tot de binnenplaats. De verschillende ruimtes in De Herberg gebruiken wij optimaal en zo kunnen wij een maximale afstand tussen de tafels realiseren. Ook ons personeel houdt gepaste afstand van elkaar en van onze gasten. 

Verdere maatregelen die wij treffen in het restaurant:

  • Wij wassen nog meer en zeer regelmatig onze handen
  • In de entree hebben wij desinfecterende zeep, wij vragen u hier bij binnenkomst gebruik van te maken
  • Deurklinken, handgrepen, menukaarten en pinapparaten worden nog vaker gereinigd dan voorheen
  • Een reservering is verplicht. Zo kunnen wij de tafelopstelling optimaal indelen en zorg dragen voor een gespreide ontvangst.  

Door deze maatregelen te treffen trachten wij uw culinaire avond uit zo onbezorgd mogelijk te laten verlopen. Zo kunt u samen met uw naasten nog steeds ouderwets genieten. 

Hieronder kunt u een tafel in ons restaurant reserveren.  

Kalender Reserveren