Herbergmenu

Dessert: Mangobavarois, sorbetijs van vlierbloesem geplukt bij Trimunt, Dumkes sponscake en een gruis van macadamia

Culinair Arrangement

Geniet van heerlijke gerechten, vol liefde bereid met producten en ingrediënten uit het seizoen, en liefst ook uit de streek. Bekijk hieronder ons actuele Herbergmenu, dé signatuur van De Herberg. Wij werken uitsluitend met dit verrassingsmenu, waarbij u uiteraard het aantal gangen en uw persoonlijke voorkeuren aan kunt geven.

Ons culinaire arrangement wisselt, afhankelijk van jaargetijde en is altijd geïnspireerd door de smaken die het seizoen te bieden heeft. Met het Herbergmenu geniet u zonder na te denken van al het goede dat de natuur en de omgeving te bieden heeft.

Kalender Reserveren

Het Herbergmenu

Onze chef Freddy combineert samen met het keukenteam vol passie alle smaken en ingrediënten op verrassende en ultieme wijze. Zo kunt u samen met geliefden heerlijk met elkaar aan tafel gaan en ongehinderd genieten van de frisse smaken die de zomer te bieden heeft.

Laat u verrassen, kom lekker nazomeren op ons terras of in de Trochreed. Geniet van verse snoekbaars die ’s nachts wordt gevangen in de Friese wateren en de volgende dag door ons keukenteam wordt bereid. Proef de zomerse salades en volle smaak van geroosterde parelhoen.

Als dessert kunt u genieten van de laatste zomerkoninkjes. We maakten sorbetijs van de zoetste aardbeien en serveren dit met geïnfuseerde brommels (bramen). De bramen plukten we natuurlijk zelf op de Elzenwallen in de Noordelijke Friese Wouden. Al het lekkers wat de natuur te bieden heeft komt zo in de heerlijkste creaties bij u op tafel.

-De Herbergiers

Kalender Reserveren

De prijs van het Herbergmenu:

  • 3-gangen € 39,50 p.p.
  • 4-gangen € 49,50 p.p.
  • 5-gangen € 59,50 p.p.
  • 6-gangen € 69,50 p.p.

Voor specifieke voorkeuren, bijvoorbeeld vegetarisch, kunnen wij het menu aanpassen. Mocht u een allergie hebben, dan is dat lastig voor u, maar voor ons geen enkel probleem. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom bespreken wij aan tafel met u wat wij serveren. U geeft aan hoeveel gangen u wilt, waar u wel óf niet van houdt en of u een dieet volgt, dan zorgen wij voor een culinaire verrassing. Kortom wij houden het graag persoonlijk. Wij vinden het het allerbelangrijkste dat u geniet.

Kalender Reserveren

 

Wijnen en meer       

Passie en liefde voor koken met daarbij mooi aansluitende dranken is waar het allemaal om draait bij De Herberg van Smallingerland. Bij de gerechten kunnen wij bijpassende wijnen serveren. Maar wist u dat we ook een mooie selectie non-alcoholische dranken schenken, zoals ‘wijnen' zonder alcohol, gefermenteerde groenten- en fruitsappen geïnfuseerd met diverse kruiden en specerijen. De bijzondere sappen geven net als wijn lekkere complexe smaken en zijn daarom goed te combineren met onze gerechten. Wij adviseren u graag!

Zin in een culinaire avond uit, waarbij u optimaal culinair verwend wordt?  

Kalender Reserveren