Herbergmenu

Een culinaire avond uit waarbij u optimaal culinair verwend wordt?  Laat dan onze chef voor u kiezen! Door te kiezen voor het herbergmenu geniet u zonder na te hoeven denken  en wij garanderen u de optimale beleving omdat onze chef alle smaken en ingrediënten op verrassende en ultieme wijze voor u combineert. Voor het culinair arrangement laten we ons inspireren door de smaken van het jaargetijde, dé signatuur van de Herberg. Met daarbij natuurlijk wel enkele keuze mogelijkheden, zoals het aantal gangen, want wij houden graag rekening met uw eetwensen!

Kiest u liever zelf wat u wilt eten? Bekijk dan het a la carte menu?

Culinair arrangement / Herbergmenu

Vooraf

Zure zult met zilverui, augurk, Wichter, mais, gebrande mosterd en hummus van Gele Woudbonen

Tussen

Taart van knolselderij en roggebrood, Aceto Balsamico, prei en gebrande hazelnoten

​Tussen

Gegrilde heilbot met mousseline van gemarineerde pompoen, bimi en yoghurt

Hoofd

Filet van fazant, stampot van pastinaak en winterpostelein, rode kool, schorseneren en morieljes saus

Kazen

Vol, oud & zoets  

Dessert

Pudding van Gieser Wildeman, vossenbessensorbet, appeledik en amandelen

De prijs van het Herbergmenu:

  • Drie gangen € 38,00 p.p.
  • Vier gangen € 48,00 p.p.
  • Vijf gangen € 58,00 p.p.
  • Zes gangen € 68,00 p.p.

Kalender Reserveren