Culinair Arrangement


Om u absoluut de beste kwaliteit op uw bord te garanderen werken wij uitsluitend met een culinair arrangement: Het Herbergmenu.

Het Herbergmenu

Met het Herbergmenu geniet u zonder na te hoeven denken en garanderen wij u de optimale beleving, omdat onze chef alle smaken en ingrediënten op verrassende en ultieme wijze voor u combineert. Voor het culinair arrangement laten we ons inspireren door de smaken van het jaargetijde, dé signatuur van de Herberg. Het Herbergmenu wisselt regelmatig, soms per dag soms na een kleine twee weken, al naar gelang het seizoensaanbod, inspiratie, trends en de beleving die we willen creëren.  

De mispel is één van de vele vergeten fruit soorten.
Deze vrucht, dat lijkt op een appel met de structuur van een peer is geen van beide.
Mispels zijn van oudsher een luxe product. De Romeinen hebben destijds de mispel meegenomen
vanuit het Midden-Oosten. Waarom dit fruit een stuk chiquer is dan een appel?
De exclusiviteit van de vrucht is hoog, omdat de mispel veel is aangeplant bij oude landgoederen,
kloostertuinen en rond kastelen.
Mispels zijn het lekkerst als ze net een beetje gaan fermenteren; denk aan de uitdrukking ‘zo rot als een mispel’.
Voor ons Herberg menu hebben wij er heerlijk roomijs van gemaakt.

Bij het Herbergmenu ook andere goede smaken uit het siezoen, zoals, zeeduivel, rode kool, knolselderij, kwartel, winter postelein, etc
Freddy Bult - 

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom bespreken wij aan tafel met u wat wij serveren.  U geeft aan hoeveel gangen u wilt, waar u wel óf niet van houdt en of u een dieet volgt, dan zorgen wij voor een culinaire verrassing. Kortom wij houden het graag persoonlijk. Wij vinden het het allerbelangrijkste dat u geniet.

De prijs van het Herbergmenu:

  • 3-gangen € 39,50 p.p.
  • 4-gangen € 49,50 p.p.
  • 5-gangen € 59,50 p.p.
  • 6-gangen € 69,50 p.p.

Voor specifieke voorkeuren, bijvoorbeeld vegetarisch, kunnen wij het menu aanpassen. Mocht u een allergie hebben, dan is dat lastig voor u, maar voor ons geen enkel probleem. 

Wijnen en meer       

Passie en liefde voor koken met daarbij mooi aansluitende dranken is waar het allemaal om draait bij De Herberg van Smallingerland. Bij de gerechten kunnen wij bijpassende wijnen serveren. Maar wist u dat we ook een mooie selectie non-alcoholische dranken schenken, zoals ‘wijnen' zonder alcohol, gefermenteerde groenten- en fruitsappen geïnfuseerd met diverse kruiden en specerijen. De bijzondere sappen geven net als wijn lekkere complexe smaken en zijn daarom goed te combineren met onze gerechten. Wij adviseren u graag!

Zin in een culinaire avond uit, waarbij u optimaal culinair verwend wordt?  

Kalender Reserveren