Herbergmenu

Een culinaire avond uit waarbij u optimaal culinair verwend wordt?  Laat dan onze chef voor u kiezen! Door te kiezen voor het herbergmenu geniet u zonder na te hoeven denken  en wij garanderen u de optimale beleving omdat onze chef alle smaken en ingrediënten op verrassende en ultieme wijze voor u combineert. Voor het culinair arrangement laten we ons inspireren door de smaken van het jaargetijde, dé signatuur van de Herberg. Met daarbij natuurlijk wel enkele keuze mogelijkheden, zoals het aantal gangen, want wij houden graag rekening met uw eetwensen!

Kiest u liever zelf wat u wilt eten? Bekijk dan het a la carte menu?

Culinair arrangement / Herbergmenu

Vooraf

Gemarineerde kalfslende, rauwe tonijn, kappertjes, toast van
zuurdesem, Granny Smith en citroenmayonaise 

Tussen

Flan van daslook, witte asperge, radijs, perfecte eidooier en 
een klassieke Hollandaise saus

​Tussen

Gebakken zeebaarsfilet, gestoofde raapstelen op Oosterse wijze, 
mousseline van wortel en curry met een klassieke vissaus

Hoofd

Filet van parelhoen, groene asperge, pesto van speenkruid,
auberginekaviaar en een roomsaus van witte port

Kazen

Vol, oud & zoets  

Dessert

Open taartje met tijmbavarois en gepocheerde rabarber, witte
chocoladestengels en yoghurtsorbet

De prijs van het Herbergmenu:

  • Drie gangen € 38,00 p.p.
  • Vier gangen € 48,00 p.p.
  • Vijf gangen € 58,00 p.p.
  • Zes gangen € 68,00 p.p.

Kalender Reserveren