Herbergmenu

Een culinaire avond uit waarbij u optimaal culinair verwend wordt?  Laat dan onze chef voor u kiezen! Door te kiezen voor het herbergmenu geniet u zonder na te hoeven denken  en wij garanderen u de optimale beleving omdat onze chef alle smaken en ingrediënten op verrassende en ultieme wijze voor u combineert. Voor het culinair arrangement laten we ons inspireren door de smaken van het jaargetijde, dé signatuur van de Herberg. Met daarbij natuurlijk wel enkele keuze mogelijkheden, zoals het aantal gangen, want wij houden graag rekening met uw eetwensen!

Kiest u liever zelf wat u wilt eten? Bekijk dan het a la carte menu?

Culinair arrangement / Herbergmenu

Vooraf

Geschroeide runderhaas, kerriemayonaise, zilverui, aardappelkaantjes gecombineerd met een kippenlevercrème

Tussen

Schorseneren gegaard in zoutkorst met structuren van venkel en trompette de la mort

​Tussen

Gebakken doradefilet, geprakte aardappelen met kappertjes, rösti van zuurkool en een visschuimsaus met koriander

Hoofd

Filet van fazant, mousseline van gemarineerde rode kool, witlof, kweeappel, groene kool en morieljes saus

Kazen

Vol, oud & zoets  

Dessert

‘Bal’ van amandelspijspudding met vossenbessensorbet en dragon krokantjes

De prijs van het Herbergmenu:

  • Drie gangen € 38,00 p.p.
  • Vier gangen € 48,00 p.p.
  • Vijf gangen € 58,00 p.p.
  • Zes gangen € 68,00 p.p.

Kalender Reserveren