recensies

9
Bezoek op 30 oktober 2021
Fantastische smaken.
Historisch en gezellig pand en gastvrije mensen. Wederom fantastisch gegeten! Smaakpapillen weten niet wat hen overkomt. De smaken zijn zo verschillend en passen toch goed bij elkaar. Presentatie is prachtig! Bediening en locatie vult al dit aan tot een ster-waardig restaurant! Dank!

8
Bezoek op 3 oktober 2021
Heerlijk gegeten.
Mooie kleine gerechtjes met seizoens ingrediënten en bijzondere smaak combinaties. Een feestje!

9
Bezoek op 17 oktober 2021
Mooie gerechtjes en vol van smaak.
Jammer dat er maar weinig gasten waren want dit bedrijf verdient meer. Je kunt niet a la carte eten maar je kunt kiezen uit 4, 5 of 6 gangen van een bestaand menu. Natuurlijk kun je aanpassen maar dat hebben wij niet gedaan. We kregen een paar verrassende amuses. Mooi begin. Porties waren goed, alles mooi op smaak. Vooral de eendenborst was heerlijk gegaard met een mooie saus. Eerlijke producten gebruikt in de gerechten. Al met al heerlijk gegeten.

10
Bezoek op 9 oktober 2021
Heerlijk gegeten in een fijne ambiance.
Wij hebben heerlijk gegeten. Het restaurant is heel gezellig en heeft een goede akoestiek. De ontvangst is goed. Het is heel makkelijk om het menu aan je persoonlijke smaak aan te passen, indien nodig.

10
Bezoek op 25 september 2021
Top
Wij zijn zeer gastvrij ontvangen en vonden de gerechten heerlijk. En alles zag er zo prachtig en aantrekkelijk uit, ware kunststukjes. Ook de persoonlijke uitleg van de Herbergiers stelden we zeer op prijs. Een avondje uit, een avondje echt genieten.

9
Bezoek op 16 september 2021
Oogstrelende gerechten, verfijnd en vol van smaak.
Heerlijk gegeten op een donderdagavond. We zaten (gelukkig) in het nieuwere deel van het restaurant. Het was gezellig druk. De gerechten waren fantastisch. Een heerlijke hernieuwde kennismaking met de Herberg van Smallingerland.

8
Bezoek op 10 september 2021
Rustig en sfeervol
Heerlijk gegeten, een aanrader.

9
Bezoek op 5 september 2021
Verfijnde smaken
Uit eten gaan is een feestje in deze herberg. Een culinair pareltje gevestigd in een fraai monumentaal pand. Hier verstaan ze de kunst van de verfijnde keuken. Je eten écht proeven is een waar genot. Neem daarbij de charmante en vriendelijke gastvrouwen en de sfeervolle ambiance en je weet dat de avond gaat slagen. Wij hebben genoten en komen hier zeker nog eens terug.

9
Bezoek op 3 september 2021
Ongedwongen intiem gezellig.
De herberg is heel prettig voor dit soort bijeenkomsten. In ons geval was het tevens een soort familie reünie. De hapjes waren perfect, maar dat hadden we verwacht. Dus helemaal top. Bedankt!

9
Bezoek op 27 augustus 
Een lust voor oog en maag!
Mooie amuses, konden vis i.p.v. vlees krijgen als hoofdgerecht en de alcohol vrije wijn was droog en paste goed bij de geserveerde gerechten. Iedere keer als we in Friesland zijn, komen we eten. Tot nu toe geen enkele keer tegen gevallen. Altijd verrassend en lekker

9
Bezoek op 26 augustus 2021
Originaliteit
Een keur aan onverwachte en exotische smaken. Zeer bijzonder was de tartaar van zeeforel en het ijs van moerasspirea. Zeer aangenaam geprijsd!

8
Bezoek op 20 augustus 2021
Geweldige beleving
Heerlijk gegeten. Zeer vriendelijke eigenaren.

10
Bezoek op 20 augustus 2021
Geweldige ambiance
Oog- en tongstrelende gerechten. Professioneel gastheer/vrouwscha

9
Bezoek op 19 august 2021
Creativiteit en verrassende combinaties
Opnieuw genoten van een heerlijk diner. Smaakexplosies te over, mede door de goede bijpassende wijnen. Echt aan te raden!

9
Bezoek op 14 august 2021
Verrassend lekker uit eten
Het was alweer een poosje geleden dat wij bij de Herberg van Smallingerland waren. Ter gelegenheid van mijn verjaardag gaan wij altijd uit eten en dit jaar kozen we weer voor Rottevalle. Het was verrassender en lekkerder dan we bedacht hadden. Elk gerecht een proeverijtje. Dat ik geen vlees eet was geen enkel probleem en mijn vegetarische hoofdgerecht was heerlijk en niet doorsnee. Ook de kleine hapjes tussendoor en de friandises bij koffie of thee waren zeeeeeer de moeite waard. Complimenten voor de kok en ja, ik heb al foto's gedeeld met mijn familie en vrienden.

10
Bezoek op 11 august 2021
Smaakexplosies
We hebben zeer lekker gegeten, met hele verrassende gerechten en bijzonder smaakexplosies! Wauw!

10
Bezoek op 8 augustus 2021
Wowfactor
Genoten van een fantasievol en uitgebalanceerd 5-gangenmenu met bijpassende wijnen. De gebarbecuede spitskool, die als een tussengerecht werd geserveerd, had de wowfactor. De bediening was vlot en aangenaam, de sfeer ongedwongen. En dat alles tegen een alleszins redelijke prijs.

9
Bezoek op 8 augustus 2021
Heerlijke ambiance en gerechten
Prachtig restaurant met wit linnen en zilver op de tafels waar gekookt en bediend wordt op niveau zonder dat het stijf of tuttig is. Creatief en verfijnde keuken waarbij vondsten uit de directe natuur worden verwerkt. De ambiance is voortreffelijk. Moderne gezellige aankleding in een oeroude herberg met veel historie. Er is tevens een mooi terras in de binnentuin/patio.

9
Bezoek op 7 augustus 2021
Een smaakvolle en genoeglijke avond.
Zoals wij jullie gisteravond lieten weten was het een heerlijke, ontspannen avond. We voelden ons verwend in een voor ons nieuwe omgeving (we waren sinds lange tijd weer eens bij jullie te gast) en genoten van de prachtige en smaakvolle gerechten van jullie nieuwe chef-kok!

9
Bezoek op 5 augustus 2021
Culinaire reis
Een culinaire reis van smaken, zoals beschreven op de site, is meer dan waar! Wij hebben genoten van de gerechten, de smaken, de ambiance kortom van een heerlijke avond uit.

10
Bezoek op 10 juni 2021
Genieten
We hebben genoten van de gastvrijheid en de heerlijke gerechten, amuses en bijpassende wijnen. Tot de volgende keer!

10
Bezoek op 19 juni 2021
Verwen avond uit eten de luxe
Zoals mijn titel zegt het is een luxe avond dineren. Inclusief amuses, goede wijn en zeer vriendelijke bediening. Wat je hier te eten krijgt kun echt nooit zelf zo maken. En dat met producten uit de omgeving. Vooral producten uit de omgeving is erg fijn omdat ik denk dat dat zeker de toekomst is.

9
Bezoek op 30 juni 2021
Hoogstandjes culinair, zelfs in Rottevalle!
Om zo'n groots restaurant te vinden in een klein dorp zoals Rottevalle was voor ons een hoogte punt in onze vakantie! Zijn leuk ontvangen in een klein maar zeer gezellig eetzaaltje. Wat daarna gebeurde paste helemaal in onze gedachte van echt goed uit eten gaan. Verrassend Vraagt om herhaling! Waar voor je geld!

10
Bezoek op 2 juni 2021
Echte aanrader!
We hebben een heerlijke avond gehad, topbediening, heerlijke verschillende en verrassende gerechten. Culinaire hoogstandjes, alles klopt! Er zijn weinig restaurants in Friesland die kunnen tippen aan de Herberg van Smallingerland. Echt een aanrader.

10
Bezoek op 25 juni 2021
In één woord: bjusterbaerlik!
Ik, wij hebben genoten van ALLES. Heerlijke tapas met een goede wijn. Verrukkelijk diner met bijpassende wijnen. Dan de kamer.... en het bad met een heerlijke wijn op de rand... genieten... En niet te vergeten het ontbijt, heerlijk. Met andere woorden: Een daalders plak.

10
Bezoek op 25 juni 2021
Heerlijk eten in een rustige, gastvrije omgeving.
We hebben genoten van een vijfgangendiner met daarnaast een aantal amuses. Elke gang was prachtig opgemaakt en smaakte fantastisch. Complimenten aan de kok en de correcte, gastvrije bediening!

9
Bezoek op 12 juni 2021
Persoonlijke, informele en hartelijke ontvangst
We hebben genoten van de relaxte omgeving en uiteraard van het heerlijke eten. Schilderijtjes op ons bord, niets teveel beloofd. Nooit verwacht hier in Rottevalle tegenaan te lopen. Zeker de moeite van een omweg waard!

10
Bezoek op 12 juni 2021
heerlijk
We hebben echt super lekker gegeten (en gedronken). Heel gevarieerd qua smaken, met ook veel groenten. Kortom, wat een verwennerij.