Uit eten met een groep

Goed eten, maar niet stijf. Behoefte aan privacy?

Bij ons kunt samen met uw gezelschap, zoals familie, zakenrelaties et cetera genieten van een goede ambiance en gerechten van een zeer hoge kwaliteit met Friese gastvrijheid. Dat allemaal tegen redelijke prijzen!

Bistronomie 

In tegenstelling wat u van ons verwacht serveren wij voor gezelschappen vanaf 15 personen toegankelijkere menu’s en groepsarrangementen. Omdat de behoefte voor gezelschappen namelijk anders is. Sfeer en ambiance spelen hierbij meestal een belangrijkere rol, dan de samenstelling van de gerechten. Met onze gastvrijheid en ervaring is ons motto: voor elk wat wils is en iedereen voelt zich thuis! De gerechten zijn van absolute topkwaliteit en gastronomisch, alleen minder complex. Uiteraard met een perfecte verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Verschillende ruimten

De Herberg van Smallingerland is het oudste gebouw van Rottevalle. En beschikt over verschillende ruimten om in alle privacy met uw groep te zitten. Door het monumentale karakter van het pand is elke ruimte zeer sfeervol en verschillend. Zo is er voor elk soort gezelschap een intieme setting.

Flexibel

Flexibiliteit is onze kracht en wij stellen graag een op maat gesneden programma voor u samen, groepsarrangementen zo exclusief of eenvoudig maken als past bij uw wensen én budget. Van lichte lunch of eenvoudig diner tot culinair, van buffet tot barbecue, van proeverij tot high tea. Ons Herbergteam maakt er een onvergetelijke belevenis van. 

De Herberg is de ideale plek om feestlijkheden met elkaar te vieren in een klein of groot gezelschap of tijdens uw zakelijke bijeenkomsten, om te vergaderen in rust en privacy. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden of neem direct contact met ons op

Private dining

Receptie/Borrel/Feest

Groepsarrangementen

Catering op locatie

Condoleance

Offerte aanvragen