Bistronomie

Voor gezelschappen vanaf  25 personen serveren we ietwat toegankelijkere gerechten. Deze speciale menu's zijn bereikbaar voor iedereen en aanzienlijk minder complex, maar wel steeds van absolute topkwaliteit en gastronomisch. Zeer geschikt voor een bijzonder uitstapje met relaties, collega’s, vrienden, familie of businessclub! 'Voor elk wat wils', is daarbij het motto. Zo voelt iedereen zich thuis.

Hieronder een aantal mogelijke groepsarrangementen en suggesties bedoeld voor gezelschappen vanaf 25 personen. Afhankelijk van uw wensen, doelstellingen én budget is een programma op maat natuurlijk ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.


Walking arrangement

Een walking arrangement is een meer informele en dynamische manier om uw gasten te ontvangen. We combineren de voordelen van een borrel met die van een culinair diner. Niet statisch aan tafel, maar informeel met statafels en functionele, loungeachtige zitjes. Om optimaal te kunnen te praten of kletsen. Terwijl uw gasten rondlopen en met elkaar in gesprek zijn, serveren wij heerlijke gerechten die handzaam zijn.

Voorbeeld van de gerechten:

  • Steak tartaar met chorizo mayonaise, peultjes en krokante flammkuchen.
  • Gemarineerde zalm met piccalilly groenten, kappertjes en Padadum cracker.
  • Velouté van knolselderij met kerrieroom en lavaspesto.
  • Kleine maisbol met zacht gegaarde varkensprocureur en Hongaarse zuurkool.
  • Krokante nasi met Thaise rode curry crème, beukenzwammen en radijs. 
  • Fritatta van Frieslander aardappel en gestoofde uien met kervel en spinazie. 
  • Panna cotta van banaan met gezouten karamel en limoen merengue.

Per gerecht € 9,50 (minimaal 5 gerechten)

Bistronomie menu's 

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden onderstaand twee menu's. Betreffend menu’s zijn voorbeelden. Aangezien wij werken met ingrediënten uit het seizoen is het lastig om de samenstelling van het menu op de website actueel te houden. Vanzelfsprekend houden wij graag rekening met uw individuele eet/dieetwensen.

Vraag vrijblijvend een menuvoorstel met offerte aan of neem contact met ons op.

3 gangen menu à € 48,00 per persoon

  • Kalfstartaar met bloemkool bereidingen, krokante kappertjes en sambai vinaigrett
  • Gebakken snoekbaars met fregola, Elstar appel, waterkerscoulis en Hollandaise saus.
  • ​Mousse van Wichters met passievrucht, amandelkletskop, witte chocolade crème en sorbetijs van basilicum.

4 gangen menu à € 58,00 per persoon

  • Gemarineerde zalm met piccalilly groentes, rettich en krokante Padadum.
  • In bruine boter gepocheerde heilbot met gepofte prei, aardpeer bereidingen en sauce Meuniere.
  • Gebraden runderlende met witlof, hazelnootpuree, Dauphine aardappel met wilde knoflook en Bordelaise jus.
  • ​Bavarois van Gieser Wildeman met Fryske Dûmkes, hangop en kruidnagelroomijs 

Vraag vrijblijvend een offerte aan