Lazy Sunday Afternoon arrangement 57,00 p.p.

Ongedwongen tafelen met vijf gerechten.

Memorabele momenten, daar gaan we voor. Weet u het nog? Hoe fijn het is om heerlijk relaxed uw weekend af te sluiten met een Lazy Sunday Afternoon bij De Herberg?

Speciaal voor de zondag verzorgen wij een aantrekkelijk arrangement. Bedoeld dus om in een ontspannen sfeer uw weekend af te ronden tijdens onze Lazy Sunday Afternoon. U hoeft niet te kiezen, dat verzorgen wij. U geniet vijf gerechten, passend bij dit seizoen. U schuift aan - op onze binnenplaats (terras) of in het restaurant aan de met wit linnen gedekte tafel - en maakt het uzelf gemakkelijk. We houden het lazy, dus niet opgeprikt chique, maar lekker ongedwongen en vooral hééél relaxed!

Wat te verwachten
We bereiden voor u een culinair arrangement met rijke en toegankelijke gerechten. Stuk voor stuk overzichtelijk, minder complex, maar beslist van absolute topkwaliteit en gastronomisch hoogstaand. In een overzichtelijk tijdsbestek bereiden en serveren wij vijf gerechten. U kiest slechts uw aankomsttijd en schuift lekker bij ons aan. Maak zo het genieten van pure smaken uit het seizoen eenvoudig én aantrekkelijk.

Reserveer voor dit arrangement op onze website via het blokje RESERVEREN. 
Geef het aantal personen in, prik de gewenste dag en aankomsttijd. Onder "Toon beschikbare opties" vindt u het Lazy Sunday Afternoon arrangement.

Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Zomaar even UIT ETEN!