Michelinster waardig

In de complimenten die wij ontvangen en de reviews die onze gasten schrijven nadat ze bij ons hebben genoten van een culinaire avond uit, wordt regelmatig de term ‘Michelin waardig’ genoemd.

Michelingids

Onze gasten verwijzen hiermee naar de sterren die de Michelingids toekent aan een beperkt aantal restaurants met een goede tot zeer goede keuken en een correcte bediening. De Michelinsterren gelden als belangrijke waardebepaling voor gastronomische kwaliteit. De Michelingids wordt namelijk in veel landen, net als de gids van concurrent GaultMillau, als autoriteit beschouwd op het gebied van lekker eten.

Toegankelijk en betaalbaar

Wij beschouwen het dan ook als een enorm compliment dat onze gasten de beleving in ons restaurant als Michelin waardig beschrijven. Het sluit goed aan bij waar wij voor staan: een complete avond uit, waarbij u door ons topteam culinair verwend en verrast wordt. Wij willen u een Michelinster waardige kwaliteit bieden, maar dan net iets simpeler en toegankelijker, in een laagdrempelige omgeving, zoals dat past bij deze tijd. En zeer betaalbaar.

Gault&Millau en Lekker 2018

Een officiële Michelinster prijkt dus (nog) niet op onze gevel. Wel zijn trots te melden dat we zijn opgenomen in het overzicht van de beste restaurants van Gault&Millau. Ons restaurant is bekroond met maar liefst 14 GaultMillau punten. En we staan in de Top 500 van de beste restaurants in Nederland, samengesteld door Lekker 2018.

Lees meer recensies of reserveer direct een tafel