Kerstrecept

Kerstrecept

Gaat u deze Kerst zelf de keuken in? Wij helpen u graag hier een culinaire belevenis van te maken met dit recept van onze chef!

Lees meer
Kerst- en Nieuwjaarsbijeenkomsten

Borreltijd!

De tijd van Kerstborrels en Nieuwjaarsbijeenkomsten is weer aangebroken. Bekijk onze mogelijkheden!

Lees meer
Restaurantgidsen

Gidsen

Een Herberg om naar terug te keren...

Lees meer
Recensie De Telegraaf

Recensie De Telegraaf

Lees de recensie van culinair recensent Pieter Nijdam van De Telegraaf.

Lees meer
Kookboekenactie

Kookboekenactie

​Heeft u nog ongebruikte kookboeken in de kast? Kom bij ons eten, doneer uw kookboek en ontvang korting op het menu!

Lees meer
Wildpukken

Wildplukken

Eekhoorntjesbrood wordt ook wel de ‘koning onder de paddenstoelen’ genoemd en is werkelijk een van de beste eetbare paddenstoelen.

Lees meer
Kunst in de herberg

Kunst in de herberg

Vanaf 10 maart culinair genieten met op de achtergrond De Stijl in kunst, van De Drachtster kunstenaar Rienk van Houten.

Lees meer
Recensie Leeuwarder Courant

Recensie Leeuwarder Courant

In oktober 2016 zijn wij bezocht door een culinair journalist van Leeuwarder Courant. Lees het artikel!

Lees meer