Even voorstellen: De Herbergiers

Sinds 1995 runnen wij, Freddy Bult en Aukje Westerhof, De Herberg van Smallingerland. Wij koesteren de Nederlandse keuken gelardeerd met een vleugje nostalgie en delen dat graag met u. Gastvrijheid is onze tweede natuur. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten zich bij ons thuis voelen en een fijne avond beleven, waarin de culinaire ontdekkingstocht centraal staat.

Freddy Bult

Freddy is het creatieve brein. Hij is als ondernemer de 'spin in het web' en verantwoordelijk voor de organisatie. Met een opvoeding genoten in de horeca is hij een op en top horecatijger.

Aukje Westerhof

De taak van Maître in het à la carte restaurant is Aukje op het lijf geschreven. Aukje is ook vinoloog en adviseert u uitstekend over de wijnen die wij schenken.

Kees Meinderts

Vanaf februari 2021 is chef Kees Meinderts verantwoordelijk voor de keuken. Kees werkte eerder zeven jaar als souschef bij De Librije in Zwolle en kookte de afgelopen vijf jaar als sous- en keukenchef bij Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag.