Even voorstellen: De Herbergiers

Sinds 1995 runnen wij, Freddy Bult en Aukje Westerhof, De Herberg van Smallingerland. Wij koesteren de Nederlandse keuken gelardeerd met een vleugje nostalgie en delen dat graag met u. Gastvrijheid is onze tweede natuur. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten zich bij ons thuis voelen en een fijne avond beleven, waarin de culinaire ontdekkingstocht centraal staat.

Freddy Bult

Freddy is het creatieve brein. Hij is als ondernemer de 'spin in het web' en verantwoordelijk voor de organisatie. Met een opvoeding genoten in de horeca is hij een op en top horecatijger.

Aukje Westerhof

De taak van Maître in het à la carte restaurant is Aukje op het lijf geschreven. Aukje is ook vinoloog en adviseert u uitstekend over de wijnen die wij schenken.

Wouter Braam

Wouter is als chef verantwoordelijk voor de keuken. Wouter is ooit begonnen als leerling bij De Herberg. Vervolgens heeft hij vele verfijnde technieken aangeleerd in goede restaurants zoals; De Vlindertuin, Landgoed Lauswolt, De Vrijheid, Cuines 33 (België) en Aan de Poel. Gelardeerd met enthousiasme, passie en gedrevenheid zorgt hij voor een fantastisch draaiend geheel. Onder de bezielende leiding van chef Wouter komen de meest heerlijke en prachtige gerechten uit de keuken.