Romantisch overnachten in Teades Plak

Er even tussenuit voor heerlijke tijd met elkaar. Overnachten in Rottevalle?

Dineren en overnachten = 100% verwennerij

Even een moment voor elkaar

Logeren in bij De Herberg betekent heerlijk dineren en genieten van al het goede dat de keuken brengt. In ons gastenverblijf Teades Plak geniet u optimaal van de dorpse rust én van elkaar. We verwennen met u helemaal met een gastronomisch 5-gangen-diner bestaande uit creaties van de meest heerlijke smaken uit dit seizoen. Na het diner kunt u zich terugtrekken in uw eigen herberg. Dit maakt de avond uit nog specialer. Echt even tijd voor elkaar Zeker als u ook wilt genieten van de mooie wijnarrangementen die onze gerechten kunnen begeleiden. Een bijzondere ervaring en natuurlijk ’s ochtends een goed ontbijt.

Toe aan een verwenmoment, even helemaal ontspannen? 

Verwen-logies 'Teades Plak' arrangement voor 2 personen per nacht € 295,00 (5 gangen menu, overnachting, ontbijt).
Overnacht u op vrijdag, zaterdag of op een feestdag dan rekenen we een toeslag van € 20,00 p.p.
Neem contact met ons voor de beschikbaarheid!

Verwennerij in uw eigen kleine herberg

Teades Plak was vroeger een schutstal. Deze bood bij slecht weer onderkomen aan loslopend vee.
Na volledig gemoderniseerd te zijn is Teades Plak een van de best bewaarde geheimen van de provincie Friesland. Dé ideale plek om u even heerlijk terug te trekken.

De voormalige schutstal is gemoderniseerd met behoud van authentieke details. U voelt zich gegarandeerd snel thuis in de woonkamer met zithoek, bij de sfeerhaard of aan de lange robuuste eettafel, naast het kookeiland. Ook de luxe ingerichte ruime badkamer is van alle gemakken voorzien. Zo is het heerlijk ontspannen in de riante tweepersoons wirlpool. In deze ruimte is tevens een douche aanwezig. Wanneer u de trap opgaat naar de zolder vindt u de slaapkamers. Deze zijn elk geschikt voor twee personen: een riante slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kleinere slaapkamer met twee losse bedden. 

Wilt u het speciale Verwen-logies arrangement in Teades Plak reserveren?
Neem contact met ons op!

Heerlijke tijd voor elkaar

Overnachten in Teades Plak betekent een moment écht even tijd voor elkaar. Tijd om een heerlijke avond samen te dineren en te genieten van elkaars gezelschap. Tijd voor elkaar, om zo zonder kinderen (of ander gezelschap) te genieten van elkaar en de hectiek van alledag te vergeten. Kortom heerlijk ontspannen om fijn tot rust te komen.

Arrangement en faciliteiten

  • 5-gangen Herberg menu
  • Onbeperkte koffie/thee in Teades Plak
  • Een nacht overnachten in Teades Plak
  • Sfeerhaard (gas)
  • Aparte slaap- en zitkamer
  • Kingsize bed
  • Riant twee persoons wirlpool bad
  • Ontbijt

Het arrangement Teades Plak reserveren?
We informeren graag over de beschikbaarheid en verwelkomen u graag!