Romantisch overnachten in Teades Plak

Er even tussenuit voor heerlijke tijd met elkaar. Overnachten in Rottevalle? U bent van harte welkom, iedere dag van de week!

Dineren en overnachten: ons all inclusive verwenarrangement

In ons restaurant mogen we u vanwege de coronamaatregelen helaas nog niet ontvangen. Echter, als overnachtende gast bent u meer dan welkom! Iedere dag van de week.

In ons luxe gastenverblijf Teades Plak geniet u optimaal van de dorpse rust én van elkaar. Hier sluit u zichzelf volledig af van de buitenwereld en geniet u van het goede. We verwennen u met een heerlijk ontbijt, maar ook… Een gastronomisch 4-gangen-diner – creaties van de meest heerlijke smaken uit dit seizoen - met passende wijnen, tafelwater en een koffie/thee servies. We zorgen ervoor dat u optimaal geniet, tot rust komt bij de sfeerhaard en geniet in de tweepersoons whirlpool met massagejets. En dat allemaal voor een vaste all-in-prijs.

Toe aan een verwenmoment, even helemaal ontspannen? 

Zolang de deuren van ons restaurant gesloten zijn verzorgen we het Herberg@Home menu concept. Deze formule bieden wij nu ook aan in combinatie met blijven slapen in ‘Teades Plak’. De overheidsmaatregelen gebieden ons namelijk dat we u niet morgen serveren. Spijtig natuurlijk, want we doen niet liever dan onze gasten in de watten leggen. We bereiden, met de meest heerlijke smaken uit dit seizoen, het Herberg@Home menu. Dit staat zodanig voor u klaar dat u het menu met slechts een kleine handomdraai zelf op tafel zet. 

All-in-prijs voor 2 personen per nacht € 265,00.
Overnacht u op vrijdag of zaterdag, dan rekenen we een toeslag van € 28,50.  
Neem contact met ons voor de beschikbaarheid!

Verwennerij in uw eigen kleine herberg

Teades Plak was vroeger een schutstal. Deze bood bij slecht weer onderkomen aan loslopend vee.
Na volledig gemoderniseerd te zijn is Teades Plak een van de best bewaarde geheimen van de provincie Friesland. Dé ideale plek om u even heerlijk terug te trekken.

De voormalige schutstal is gemoderniseerd met behoud van authentieke details. U voelt zich gegarandeerd snel thuis in de woonkamer met zithoek, bij de sfeerhaard of aan de lange robuuste eettafel, naast het kookeiland. Ook de luxe ingerichte ruime badkamer is van alle gemakken voorzien. Zo is het heerlijk ontspannen in de tweepersoons whirlpool met massagejets. In deze ruimte is tevens een douche aanwezig.
Wanneer u de trap opgaat naar de zolder vindt u de slaapkamers. Deze zijn elk geschikt voor twee personen: een riante slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kleinere slaapkamer met twee losse bedden. 

Wilt u het speciale culinaire all inclusive verwenarrangement in Teades Plak reserveren?
Neem contact met ons op!

Heerlijke tijd voor elkaar

Overnachten in Teades Plak betekent een moment écht even tijd voor elkaar. Tijd om een heerlijke avond samen te dineren en te genieten van elkaars gezelschap. Tijd voor elkaar, om zo zonder kinderen (of ander gezelschap) te genieten van elkaar en de hectiek van alledag te vergeten. Kortom heerlijk ontspannen om fijn tot rust te komen.

Arrangement en faciliteiten

 • Aperitief 
 • Gastronomisch 4-gangen-diner
 • Bijpassende wijnen en alcoholvrije dranken
 • Onbeperkte koffie/thee
 • Een nacht overnachten in Teades Plak
 • Sfeerhaard
 • Keuken met kookeiland
 • Aparte slaap- en zitkamer
 • Kingsize bed
 • Tweepersoons whirlpool met massage-jets
 • Ontbijt
 • Gratis parkeren
 • Gratis wifi

U kunt inchecken vanaf 16:00 uur en uitchecken tot 11:30 uur.

Wilt u het arrangement Teades Plak reserveren?
Neem contact met ons op! 
We informeren u over de beschikbaarheid en hopen u te verwelkomen!